Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Cmoro a Čeky medzi autičkármi

Tuesday, 15. 11. 2011 - 12:06, Daniel Mandzi   

Cmoro a Čeky medzi autičkármi

Na jedno z posledných podujatí sezóny 2011 na okruhu Slovakia Ring pod názvom Auto Show boli zvedavé aj známe tváre šoubiznisu. Niekoľkonásobný zlatý slávik Peter Cmorik bol už v auguste na Veľkej cene Slovenskej republiky preteky cestných automobilov na okruhu spojených s pretekmi FIA GT3 nadšený atmosférou a vyhlásil, že na automotodróme nie je naposledy. Slovo dodržal a svojou účasťou podporil aj podujatie Auto Show, počas ktorého si vychutnal umenie jazdcov v disciplíne rally a na okruhových pretekoch. Spokojnosť na jeho tvári s popoludním stráveným medzi priateľmi bola však slabým odvarom toho, čo zažil jeho muzikantský „konkurent" Marián Čekovský. Ten nabral odvahu a rozhodol sa užiť si adrenalín priamo v preteku. Sadol do auta Igora Drotára a po vystúpení z neho sa nechal počuť: „Som nadšený, jazda sa mi veľmi páčila!"

Ján Zemiar;1dao4015.jpg

Pretek Auto Show bol okorenený nielen známymi menami z rally, ale svojou premiérovou účasťou v tejto disciplíne prekvapili najmä Štefan Rosina a Filip Sládečka. Nielenže na Auto Show obaja skočili rovnými nohami do rally, ale svoj debut ozvláštnili aj prenájmom techniky v podobe vozidiel špecifikácie WRC. Filip na Škode Octavia WRC sa dokonca tešil z tretej priečky.

Ján Zemiar;1dao4135.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri