Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

CMM Media Sport so Srnkom ide bojovať do Dobšinej

Thursday, 24. 01. 2013 - 13:02, Miroslav Majláth   

CMM Media Sport so Srnkom ide bojovať do Dobšinej

Po absolútnom víťazstve v rámci druhého kola seriálu Liqui Moly Winter Cup sa CMM Media Sport počas nadchádzajúcej soboty opäť postaví na štart ďalšej zimnej rally súťaže. Posádku reprezentujúcu Košický rally team bude v tomto prípade tvoriť dvojica Tomáš Srnka Ondrej a Adam Gömöri, pričom spoluprácu na súťaži im bude robiť spoľahlivé Mitsubishi Lancer EVO IX.

Tibor Szabosi;ibs8946.jpg

Na už spomínanom podujatí spred dvoch týžd§ov Srnku navigoval šéf tímu CMM Media Sport, Martin Markovič, teraz sa však na sedadlo spolujazdca vracia stabilný spolujazdec. Prečo sa tak deje nám vysvetlil Martin Markovič, manažér CMM Media Sport Teamu: „Veľmi som chcel ísť so Srnkom aj Dobšinskú zimu, veď ostrú jazdu v súťažnom vozidle obutom na pneumatikách s hrotmi sa mi nepodarí absolvovať hocikedy. Proti mne sa však postavili pracovné povinnosti a ja iba dúfam, že sa mi podarí dostaviť do Dobšinej včas aspoň ako divákovi, nech si Srnkovu jazdu užijem aspoň zvonku. Som rád, že chalani štartujú aj na tomto podujatí, každý tréning pred nadchádzajúcou sezónou je dobrý a vždy je lepšie jazdiť naostro na súťaži, ako na teste, kde sa nie je s kým poriadne porovnať. Na štart sa postaví takmer celá špička zo slovenských majstrovstiev, ktoré odštartujú už onedlho, takže to porovnanie bude naozaj reálne. Bol by som rád, ak by sa chalanom darilo a poriadne by popreháňali konkurenciu. Vďaka samozrejme patrí aj partnerom, ktorí nás podporujú aj v tomto zimnom období."

Tibor Szabosi;ibs9846.jpg

Slovo pred Dobšinskou zimou sme samozrejme dali aj hlavnému aktérovi, Tomášovi Srnkovi Ondrejovi: „Už sa neviem dočkať soboty. Posledné podujatie v Prešove sa síce išlo za poriadne zimných podmienok, na ľade a snehu, teda presnejšie povedané viac na ľade ako snehu, čo bolo na pneumatikách bez hrotov čisté trápenie. V Dobšinej to bude iné, tu obúvame klince a jazdu na nich si chcem poriadne užiť. Samozrejme zaujíma ma aj porovnanie s konkurenciou pred nadchádzajúcou sezónou, veď na štarte sa okrem Grzyba a Melichárekovcov stretne celá slovenská špička. Verím tomu, že to bude riadna zábava a poriadne si to užijeme."

Tibor Szabosi;ibs9587.jpg

O tom ako sa darilo posádke CMM Media Sport v rámci podujatia Dobšinská zima vás samozrejme budeme po jeho skončení informovať.

Tibor Szabosi;ibs9215.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri