Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Čaká nás lepšia sezóna, tvrdí oddýchnutý Lewis Hamilton

Wednesday, 01. 02. 2012 - 15:00, Eva Rihová   

Čaká nás lepšia sezóna, tvrdí oddýchnutý Lewis Hamilton

Lewis Hamilton po zimnej prestávke podľa vlastných vyjadrení disponuje novými silami, pričom nepodarenú sezónu 2011 hádže za hlavu a je pripravený na nové výzvy, ktoré čerstvo predstavený monopost MP4-27 a aj samotná sezóna prinesie. Na odhalení nového auta vo Wokingu,(Predstavenie McLarenu MP4-27)  ktorého sa samozrejme Hamilton zúčastnil priznal, že od šéfa tímu Martina Whitmarsha dostal o čosi dlhšiu dovolenku ako je zvyčajné, pričom hlavným cieľom bol nájsť nový prístup k veciam ohľadne sezóny 2012. "Bol som preč na horách v Colorade aj spolu s mojou rodinou a priateľmi." podelil sa s nami Hamilton, ktorý sa musel v minulom ročníku zmieriť s tým, že bol prvýkrát v kariére porazený tímovým kolegom.

13210.jpg

"Veľa som trénoval a monopost mi ani tak nechýbal. Bolo príjemné si nachvíľu od tohto všetkého oddýchnuť, nabrať novú energiu, silu. Začať nanovo a opäť trénovať bolo fantastické. Minulý rok som sa venoval tréningu až príliš, teraz som si to lepšie vyvážil. Trávenie času s rodinou je to, čo mi dodalo potrebnú energiu. Som veľmi vďačný Martinovi, že mi povolil mať takú dobrú pauzu."

13208-1.jpg

Hoci sa zdalo, hlavne v druhej polovici sezóny 2011, že sedí monopost viac Jensonovi Buttonovi, ktorý až do úplného konca ročníka podával konzistentné výkony, je Hamilton presvedčený, že nový MP4-27 bude pasovať výborne štýlu oboch jazdcov. " Ja a Jenson pracujeme dôverne ako tím. Niekedy máte pilotov, ktorí vyžadujú rôzne veci. Ja s Jensonom máme podobné nastavenia, a tak vyžadujeme aj rovnaké veci. Nemám pocit, že bude Jenson zvýhodnený viac ako ja a myslím, že aj opačne má on rovnaký názor. "



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri