Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Brazil World Rally Team Daniela Oliveiru (FOTO + VIDEO)

Saturday, 19. 03. 2011 - 11:19, Katarína Ďurecová   

Brazil World Rally Team Daniela Oliveiru (FOTO + VIDEO)

Brazílčan Daniel Oliveira má tento rok štartovať na vybraných podujatiach WRC za volantom Mini WRC. V jeho prvom podujatí tejto sezóny - v Portugalsku ho ale však uvidíme „iba" za volantom Mini S2000, premiéra s Mini WRC ho čaká až na Sardínii.

„Tento rok mám pred sebou novú a veľkú výzvu, takže možnosť štartovať s autom špecifikácie S2000 mi dá možnosť lepšie sa pripraviť na Sardíniu, takže si tam budem viac veriť a budem lepšie poznať auto. S autom som už absolvoval 50 kilometrový test na testovacej dráhe Prodrivu vo Warwicku a som spokojný s tým, ako to prebehlo. Motor je dobrý a silný. Bolo ľahké s autom zaobchádzať", vyjadril sa Daniel Oliveira. Zopár záberov z jeho testu na asfalte vo Warwicku si môžete pozrieť v tomto videu:

Brazil World Rally Team;

Daniel Oliviera má absolvovať aj ďalší test, tentokrát na šotoline, v samotnom Portuglasku, ktorý sa uskutoční 21. marca a na ktorom plánuje Oliveira so svojim Mini S2000 najazdiť okolo 150 - 200 kilometrov.

Brazil World Rally Team;

Oliveira sa vyjadril aj o portugalskej rally, na ktorej sa predstaví prvý krát: „Je to pre mňa nové auto a nové rýchlostné skúšky, takže sa budem sústrediť na to, aby som došiel do cieľa bez defektov alebo poškodenia auta. Chcem sa učiť krok za krokom a na rýchlostných skúškach postupne zrýchľovať. Teraz je ale najdôležitejšie sa učiť. Už sa veľmi teším, ale viem, že to bude zložité. Portugalsko nie je ľahké, takže plánujem získať čo najviac skúseností ohľadne pretekania v najvyššej kategórii."

Brazil World Rally Team;

Brazil World Rally Team;

Spolujazdcom Daniela Oliveiru pre túto sezónu bude Portugalčan Carlos Magalhaes, ktorý má na rozdiel od Oliveiru s portugalskou rally veľa skúseností: „Carlos tu bude so mnou a pomôže mi. Ukáže mi všetky ťažké miesta a aj to, kde hrozí nebezpečenstvo", dodáva Oliveira.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri