Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Béreš s Müllerom absolútnymi víťazmi Start Autó Eger I

Sunday, 03. 04. 2011 - 10:53, T. Szabosi   

Béreš s Müllerom absolútnymi víťazmi Start Autó Eger I

Na prvom podujatí seriálu MSR 2011 v maďarskom meste Eger sa posádka tímu Styllex motorsport Jozef Béreš ml. - Róbert Müller na vozidle Škoda Fabia WRC stala absolútnym víťazom v absolútnom hodnotení Majstrovstiev Slovenska 2011. Napriek menším problémom so spojkou dosahoval jazdec Jozef Béreš ml. najmä v druhej polovici súťaže špičkové časy a posádka vyhrala tri zo šiestich rýchlostných skúšok. „Ďodi" je aj lídrom priebežného hodnotenia START Autó Rally Eger 2011 po I. etape.

 co8c5188.jpg

Posádka Jozef Béreš st. - Tomáš Klíma si prvé podujatie MSR 2011 na Audi Quattro Coupé až tak neužila. Po prvých dvoch RS riešili problém s geometriou, po ďalších dvoch s elektronikou. Poslednú rýchlostnú skúšku (RS 6) prešli voľným prejazdom. Napriek problémom zvíťazili v hodnotení skupiny F Majstrovstiev Slovenska 2011.

 co8c5051.jpg

Po RS 1 skončila posádka Béreš ml. - Müller v poradí druhá. Počas RS2 im bol pridelený náhradný čas kvôli havárii štartovného čísla 3. „Stalo sa to na šotolinovom úseku, približne v polovici RS2. Po rannej hmle bolo vlhko a predpokladáme, že posádka Tóth - Tagai na rovinke dostala šmyk a zostali stáť cez cestu. Museli sme zastaviť spolu s ďalšími posádkami, ktoré štartovali za nami. Pomáhali sme odtiahnuť havarované auto mimo vozovku." povedal spolujazdec Müller.

co8c5185.jpg

Po RS3, kde skončili v poradí druhý (0,9 s za prvou posádkou Melichárek - Lasevič), prišla RS4, v rámci ktorej jazdec Béreš ml. doslova deklasoval svojich súperov. Vyhral s výrazným náskokom a vytvoril si rozhodujúci náskok na svojich najväčších súperov. V úspešných víťazných časoch pokračoval aj na RS5 a RS6.

 co8c5080.jpg

Po ukončení 1. podujatia MSR 2011 jazdec krátko zhodnotil jeho priebeh: „Bol to veľmi ťažký deň, ale keď si spomeniem, že sme skončili absolútne prví, tak máme z toho dobrý pocit. Už len dúfať, aby zajtra vydržalo autíčko aj my. Trate budú zajtra náročnejšie," povedal Béreš ml.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri