Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Autotechna racing team na Slovakia Matador 2010 Pezinská Baba

Wednesday, 21. 07. 2010 - 18:02, Tereza Talajová   

Autotechna racing team na Slovakia Matador 2010 Pezinská Baba

Každoročný vrchol kopcovej sezóny, Majstrovstvá Európy na Pezinskej Babe sú už minulosťou. Žiaľ, tento ročník bol poznamenaný množstvom nedostatkov v organizácii pretekov. Ako príklad je možné uviesť nefungujúce online výsledky, či neskoré odovzdávanie cien. Všetci však veríme, že organizačný tím sa z chýb poučí a o rok bude Baba taká, aká má byť.

Tibor Szabosi;co8c3222-1.jpg

Obaja jazdci Autotechna racing teamu podali dobré výkony. Janko Kundlák, jazdec na špičkovo upravenej Kia cee'd s prehľadom vyhral kategóriu juniorov a upevnil si druhé miesto v celkovom hodnotení juniorských jazdcov. Turbodieselový motor Kie vydržal aj extrémnu horúčavu, ktorá na Babe bola počas celej soboty. Talentovaný Janko zase veľmi dobre zvládol jazdu na mokrom povrchu v nedeľu.

Tibor Szabosi;co8c2740.jpg

Ferrari 308 GT4 Dino, ktoré pilotoval Jaro Baránek malo na trati aj v depe množstvo obdivovateľov a fanúšikov. Aj napriek svojmu veku, Ferrari odjazdilo bez problémov a Jaro obsadil v "historikoch" štvrté miesto. Kia cee'd aj Ferrari hneď v pondelok po pretekoch prešli pravidelnou prehliadkou a obe autá sú už pripravené na ďalšie preteky, ktoré budú 31.7 - 1.8. na krásnej a technickej trati na Jankov Vŕšok pri Bánovciach nad Bebravou.

Kompletná fotogaléria

Tibor Szabosi;co8c3534.jpg

Autotechna racing team pozdravuje všetkých svojich fanúšikov.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri