Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Vynikajúce výsledky na Jankovom Vŕšku

Tuesday, 03. 08. 2010 - 01:12, T. Szabosi   

Vynikajúce výsledky na Jankovom Vŕšku

Kopec Jankov Vŕšok sa stal vyhľadávanou destináciou pretekárov do vrchu zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín, pretekárov z Majstrovstiev SR, ale aj tzv. nelicencovaných- pohárových jazdcov. Trať je špecifická svojim extrémne šmykľavým povrchom.

A práve v tomto adrenalínovom prostredí sa v dňoch 31.7. a 1.8.2010 konal pretek započítavaný do seriálov FIA- Zóna Strednej Európy, Majstrovstiev SR a Majstrovstiev Poľska. Na štarte sa zišlo úctyhodných 107 pretekárov.

Tibor Szabosi;co8c6870-2.jpg

V „dusnom" počasí (teplota sa pohybovala nad 30°C) sa náš tým - Team Homola Motorsport určíte nestratil. Jarovi sa na tomto kopci už tradične darí, a tak Jankov Vŕšok patri medzi naše najobľúbenejšie trate. Svojim charakterom sa jedná o technicky najobtiažnejšiu trať v rámci Majstrovstiev SR, ktorá je ako ušitá na naše vozidlo Citroën C2 S1600.

Tibor Szabosi;co8c5247.jpg

V sobotňajších tréningových jazdách a neskôr aj v oboch súťažných jazdách sme jazdili na hranici možnosti vozidla, ale aj pilota. Nakoniec z toho bolo víťazstvo v triede E1 do 1600 cm³ a 3. miesto v skupine E1 bez rozdielu objemu motora. Aj v porovnaní s poľskými pretekármi sa musíme pochváliť, že za nami zaostali ďaleko silnejšie vozidla s ďaleko vyššími objemami motorov a výkonmi.

Tibor Szabosi;co8c6167-2.jpg

V nedeľňajších pretekoch sa situácia zopakovala, takže sme si domov priniesli maximálne dosiahnuteľný počet bodov.

Touto cestou ďakujeme všetkým našim sponzorom, priaznivcom a tešíme sa na stretnutie na ďalšom preteku 14.8. v Brezne - Čiernom Balogu.

Tibor Szabosi;co8c5244-1.jpg

Výsledky:

Sobota:

1. miesto v triede E1 do 1600 cm³
3. miesto v skupine E1
14. miesto v absolútnom poradí (108 jazdcov)

 Tibor Szabosi;co8c6467-2.jpg

Nedeľa:

1. miesto v triede E1 do 1600 cm³
3. miesto v skupine E1
2. miesto v FIA - Zóna Strednej Európy vozidlá s pohonom prednej nápravy
17. miesto v absolútnom poradí (108 jazdcov)

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri