Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Auto Show Slovakia Ring s poriadne nabitým štartovým polom

Saturday, 17. 11. 2012 - 13:19, Miroslav Majláth   

Auto Show Slovakia Ring s poriadne nabitým štartovým polom

Do štartu posledného automobilového podujatia v tomto roku na Slovensku síce ostáva ešte týždeň, napriek tomu zoznam prihlásených súťažiacich už teraz doslova praská vo švíkoch.


Marián Bazala;auto-show-slovakia-ring-262.jpg

Medzi takmer päťdesiatkou prihlásených do dnešného dňa súťažiacich figurujú nielen známe mená, ale aj špičkové vozidlá, na ktorých sa jazdci predstavia. Poďme sa teraz spoločne na niektoré mená, ale aj vozidlá bližšie.

František Dušek;ar3p0794-1.jpg

Diváci si na Auto Show Slovakia Ring 2012 budú mať možnosť vychutnať poriadne rázne prejazdy hneď pätice vozidiel špecifikácie WRC. So Škodou Fabia WRC sa im totiž predstaví nielen Igor Drotár, ale aj Tomáš „Srnka" Ondrej, ktorý sa už pri minuloročnom Auto Show ukázal ako najväčší zabávač prítomných divákov. S dvojicou vozidiel Škoda Octavia WRC sa predstavia Štefan Rosina a Marek Sýkora a päticu WRC-čiek so Subaru Impreza WRC uzavrie Jaromír Tomaštík, ktorý príde slovenských divákov zabávať zo susednej Moravy.

Jozef Pisch;1t1u1681-3.jpg

S najnovšími S2000-kami sa predstavia traja jazdci, pričom všetci na Auto Show privezú typovo rovnaké vozidlá Škoda Fabia S2000. Diváci si tak budú mať na Slovensku prvýkrát možnosť pozrieť ako to s esdvetisíckou ide Martinovi Kočímu a Vlastovi Majerčákovi. Treticu dopĺňa Roman Odložilík, ktorého výkony sme však v tomto vozidle mohli sledovať už mnohokrát, takže Roman nás azda prekvapí iba oku lahodiacou „rozevlátou" jazdou.

Marián Bazala;auto-show-slovakia-ring-1320.jpg

S veľkými N-kami akoby sa na Auto Show Slovakia Ring 2012 vrece pretrhlo. Tých je do tohto momentu prihlásených celkovo dvadsať. Za volantom jedného z nich sa predstaví aj tohtoročný absolútny majster Slovenska v rally, Grzegorz Grzyb, ale aj Jaro Melichárek, ktorý toto vozidlo iba pred týždňom preháňal po rýchlostných skúškach v Španielsku, ale aj Tomáš Kukučka, Rado Mozner, Ján Lipták, či Tibor Cserhalmi. Práve štart Tibora je v rámci Auto Show takým malým prekvapením nielen pre jeho verných divákov. Spoza rieky Morava sa s Mitsubishi predstavia Jozef a Martin Semerádovci, Martin Hudec, Jiří Daněk a z Maďarka zase príde András Hadik.

Slavomír Ďuroš;1111-autoshow2011-0229.jpg

To čo sme si doteraz povedali, však zďaleka nie je v rámci Auto Show Slovakia Ring 2012 všetko. Zabudnúť nesmieme ani na vozidlá s menším objemom motora, či poháňanou iba jednou nápravou. Ako sa totiž hovorí „aj malý gašparko dokáže urobiť veľké divadlo" tak presne toto platí aj o týchto vozidlách a ich pilotov, pričom sa všetci budú snažiť svojou jazdou „pre oko diváka" v prvom rade zabávať seba, ale aj ostatných prítomných.

Slavomír Ďuroš;1111-autoshow2011-0185.jpg

Týmto však naše prekvapenia zďaleka nekončia a na záver vám prezradíme ešte to najväčšie najväčšie. To je síce schované mimo hlavného štartového pola, čiže v predjazdcoch, je však o to väčšie. Zatiaľ čo dve nuly bude mať na svojom vozidle Mitsubishi Lancer EVO III Tomáš „Repu" Ondrej, vozidlo s jednou nulou ešte na Slovensku nikto z divákov jazdiť nevidel. Je ním Audi S1 a predstaví sa aj s exkluzívnym jazdcom, päťnásobným absolútnym majstrom Slovenska v rally - Jozefom Bérešom juniorom za volantom. A o tom, že Ďodi dokáže divákov parádne zabávať snáď netreba nikoho presviedčať.

Zdenka Tamášová;img-6723-4.jpg

Hovoríte, že už stačí, že už viacej noviniek by ste ani neuniesli ? Tak dobre, nejaké to drobné prekvapenie si necháme ešte v zálohe a prezradíme vám ho až na mieste. Už ste zvedaví čo to bude ? Tak neváhajte a príďte 24.11.2012 na Auto Show Slovakia Ring 2012. Radi vás privítame.

Oficiálne stránky Auto Show Slovakia Ring



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri