Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Atkinson v Austrálii nakoniec neodštartuje, chce sa ale vrátiť v roku 2012

Friday, 05. 08. 2011 - 15:09, Katarína Ďurecová

Atkinson v Austrálii nakoniec neodštartuje, chce sa ale vrátiť v roku 2012

To, že Chris Atkinson sa snažil zaistiť si štart s WRC špeciálom na svojej domácej Rally Austrálie (viac sa dočítate v tomto článku) je už pár mesiacov vecou známou. Pred pár dňami ale populárny Austrálčan oznámil, že v Austrálii bohužiaľ štartovať nebude.

„Ďakujem za všetku podporu a pomoc od každého, kto sa snažil pomôcť mi so štartom na Rally Austrálie! Nanešťastie nám ale došiel čas. Neznamená to ale, že by sme sa vzdali sna v podobe návratu do WRC. A dúfam, že Rally Austrálie bude mať v kalendári WRC permanentné miesto, ktoré si zaslúži!", okomentoval celú záležitosť na svojom oficiálnom twitteri Chris Atkinson.

Luboš Kubele;498t0923.jpg

Atkinson teda i napriek svojmu neúspechu, čo sa týka tohtoročného štartu na domácej pôde v Austrálii zbrane neskladá a pracuje na svojom návrate do kolotoča WRC v budúcej sezóne. „Myslím, že som stále dostatočne mladý a rýchly na súťaže v majstrovstvách sveta. Súčasné WRC špeciály nemajú ďaleko od S2000 a tak by som s prechodom nemal problém. Navyše mám blízko ku Kenovi Blockovi, takže mi nové WRC špeciály nie sú neznáme", vyjadril sa podľa serveru rally-mania.cz Atkinson.

„Domáci štart nemusí byť nutne tým najlepším. Tlak od fanúšikov je veľký. Očakáva sa i znalosť tratí, čo nie je vždy pravdou. Môžete viac stratiť než získať. Radšej dávam prednosť dlhodobejším plánom. Do WRC špeciálu by som sa chcel posadiť vo Walese, ale zamerali sme sa hlavne na program v roku 2012. Šesť podujatí je viac než štyri. Držte mi palce!", zakončuje svoje vyjadrenie populárny Atko. Je ale treba priznať, že správy o jeho možných jednorazových štartoch či návratoch do WRC sa objavujú na internete pomerne často a faktom je, že naposledy sme ho na majstrovstvách sveta videli na Rally Ireland v roku 2009, kde sa predstavil s Citroenom C4 WRC.



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri