Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Aries Racing Team spoločne s Richardom Gondom v Prahe

Thursday, 30. 11. 2023 - 18:12, Miroslav Majláth   

Aries Racing Team spoločne s Richardom Gondom v Prahe

V poradí už XXVIII. Ročník Pražského Rallysprintu privíta okrem množstva zvučných  rally mien premiérovo aj slovenskú posádku Aries Racing Teamu v zložení Richard Gonda – Miroslav Palko.

 

Adam Slobodník

Riškovi s Mirom to nevyšlo na Auto Show na Slovakia Ringu celkom podľa predstáv. V piatok síce Richard povozil množstvo tímových partnerov a priateľov, v sobotu však už motor Škody Fabia Rally2 evo nenaštartoval a tak musela posádka odstúpiť ešte pred úvodnou rýchlostnou skúškou. Teraz si však Richard s Mirom vyskúšajú premiérovo Pražský Rallysprint.

Adam Slobodník

„Som naozaj šťastný, že sa nám podarilo s Paľom Cireňom a jeho Aries Racing Teamom dohodnúť na ďalšej spoločnej súťaži. O Pražskom Rallysprinte som od kolegov, ktorí tam už štartovali, počul len to najlepšie. Hlavne čo sa týka diváckej kulisy. Ani sa nečudujem, veď rally súťaže sú v Českej republike divákmi veľmi sledované a urobiť súťaž priamo v hlavnom meste je dobrý nápad. Pri pohľade na zoznam prihlásených je jasné, že tu bude aj v tomto roku množstvo známych tvárí z rally športu. Sám som zvedavý, aké to bude.

Adam Slobodník

Na Auto Show sme mali štartovať so Škodou Fabia Rally2 evo, tu v Prahe nás čaká nielen premiéra na tomto podujatí, ale aj premiéra s technikou, s ktorou som ešte nikdy nejazdil. Bude to Ford Fiesta MK2 z dielní Hadik Rally Teamu. Pred Prahou nás čaká, ešte vo štvrtok, krátky test, kde si Fiestu vyskúšam. Nastavenia asi riešiť nebudeme, nevieme totiž aké počasie nás v Prahe čaká, takže to nemá význam. Aj tak určite nebudeme zbytočne tlačiť na pílu, ideme sa predovšetkým zabaviť a ak sa bude dať, chceme aj pobaviť divákov,“ vysvetlil Richard Gonda.

Adam Slobodník

Nielen Richarda s Mirom, ale aj všetkých ostatných, viac ako šesťdesiat súťažiacich, čaká v Prahe voľné rally podujatie. V pláne je absolvovať šesť rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke takmer tridsaťpäť kilometrov + kilometrový Epilóg. Štart podujatia je plánovaný na sobotu od 7:30 a cieľ od 15:30 hodiny. O tom, ako sa darilo posádke Aries Racing Teamu na XXVIII. Tipcars pražskom Rallysprinte 2023, vás budeme informovať po jeho ukončení.

Aries Racing

Miro Majláth   



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri