Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Aries Racing sa predstaví na Auto Show s hviezdnou zostavou

Thursday, 16. 11. 2023 - 07:50, Miroslav Majláth   

Aries Racing sa predstaví na Auto Show s hviezdnou zostavou

Posledné tohtoročné rally podujatie, 14. AUTO SHOW 2023 štartuje už počas nadchádzajúceho piatku a soboty na Slovakia Ringu. Aries Racing sa predstaví s dvojicou súťažných posádok.

 

Aries Racing

Hlavným ťahákom pre divákov určite bude v rámci 14. AUTO SHOW 2023 jeden z najlepších slovenských okruhových jazdcov, Richard Gonda. Napriek faktu, že Richarda celé Slovensko pozná nielen ako výborného okruhového jazdca, so skúsenosťami z mnohých svetových pretekárskych okruhov, či ako spolu komentátora Formule 1, má Riško skúsenosti už aj s rally disciplínou. V roku 2020, v rámci posledného kola Majstrovstiev Slovenska v rally práve na Slovakia Ringu, spoločne s Mirom Palkom, brali tretie miesto absolútneho poradia.

M. Bobko;asf70077.jpg

Richard s Mirom sa teraz predstavia so Škodou Fabia Rally2 evo pod hlavičkou Aries Racing Teamu, pričom je predpoklad, že posádka bude patriť medzi najrýchlejšie spomedzi celého štartového pola.

Aries Racing

Druhá posádka, ktorá bude rovnako hájiť farby Aries Racing Teamu, patrí rovnako medzi veľmi skúsené a v tohtoročnej sezóne ovenčené titulom vicemajstrov Slovenska v národných majstrovstvách. Ak ste si ihneď spomenuli na Kamila a Erika Švecovcov jazdiacich na vozidle Peugeot 208 Rally4, trafili ste do čierneho.

T. Szabosi;jm1a1074.jpg

Kamil s Erikom budú rovnako patriť medzi veľmi sledované posádky. Veď ich výsledky už tradične patria medzi najlepšie medzi vozidlami s pohonom jednej nápravy, takže sa dá predpokladať, že aj v rámci 14. AUTO SHOW 2023 si tento trend udržia.

T. Szabosi;asf70263-3.jpg

„Som veľmi rád, že sa nám podarilo dať dohromady dve výborné posádky. Na Auto Show nejde iba o súťaž, ale aj o predstavenie práce jazdcov  našim partnerom nielen zvonku, ale aj zvnútra súťažného vozidla. Na to určite využijeme čas v rámci predvádzacích jázd v piatok. Radi ich aj pohostíme a poďakujeme sa aj touto formou za celoročnú podporu. V sobotu to už bude výhradne o súťažení a pevne verím, že obom našim posádkam sa v súťaži bude dariť,“ zhodnotil šéf Aries Racingu, Pavol Cireň.

T. Szabosi;asr62466-7.jpg

14. AUTO SHOW 2023 sa bude konať v dňoch 17. – 18.11.2023 v areáli pretekárskeho okruhu Slovakia Ring. Na piatok je pripravené tradičné administratívne a technické preberania, ale aj obhliadka tratí ako aj už spomínané predvádzacie jazdy. Na sobotu organizátor pripravil samotnú súťaž. Jej štart je o 8 hodine 30 minúte.

Aries Racing

Miro Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri