Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ARC Bratislava úspešne v Abú Dhabí

Sunday, 22. 01. 2023 - 10:54, Public relations   

ARC Bratislava úspešne v Abú Dhabí

Tím ARC Bratislava s posádkou Miro Konôpka, Andrzej Lewandowski (POL)na Lamborghini GT3 EVO zaznamenali v seriáli Middle East Trophy víťazstvo vo svojej triede GT3Am na podujatí Hankook 6h Abú Dhabí. Po problémoch v kvalifikácii pri štarte s 20. miesta skončil náš tím celkovo desiaty, keď o lepšie celkové umiestnenie ho pripravili hlavne nové predpisy „pass around“, ktoré v týchto pretekoch skúšal organizátor tohto seriálu.

2-267.jpg

V celkovom hodnotení seriálu Middle East Trophy, do ktorého sa počítali aj výsledky decembrových pretekov 12h Kuwait, skončilo ARC Bratislava na 2. mieste za americkým tímom CP Motorsport.

3-213.jpg

Miro Konôpka už po pretekoch myslel na ďalšie podujatia: „Zimná prestávka v Európe je dlhá, preto sme privítali možnosť zajazdiť si Middle East Trophy. Bol to dobrý tréning na Asian Le Mans Series, ktorá štartuje o dva týždne na Dubai Autodrome a bude mat rekordnú účasť 48 štartujúcich (24 prototypov a 24 GT), a to usporiadateľ odmietol viaceré renomované tímy, keďže priepustnosť trate je už teraz na limite. Dúfame, že nám slovenskí fanúšikovia budú držať palce, hoci vyhrať a postúpiť na 24h Le Mans 2023 pri takejto konkurencii by sa rovnalo zázraku.“

1-307.jpg

4-175.jpg

5-130.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri