Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Africa Eco Race 2011: Bruno Oliveira rozširuje portugalské rady

Wednesday, 22. 12. 2010 - 20:50, Michal Kostka   

Africa Eco Race 2011: Bruno Oliveira rozširuje portugalské rady

Portugalsko je krajina, ktorá fandí motoristickému športu. Dôkazom bol obrovský záujem fanúšikov pri dvoch štartoch dakarskej rally. Potvrdzujú to aj kvalitní jazdci na európskej a svetovej úrovni. Väčšina z nich sa stále orientuje na známu značku, svojich priaznivcov však získava aj Africa Eco Race.

A2 Comunicação;Bowler Wildcat

Prvou portugalskou lastovičkou bola tento rok známa „truckerka" Elisabete Jacinto. Cieľ sa jej na prvý pokus nepodarilo dosiahnuť, tento rok pomýšľa dokonca na víťazstvo. Na afrických tratiach tentoraz nebude jedinou zástupkyňou zo západnej časti Pyrenejského polostrova. Premiérovo sa na Africa Eco Race predstaví Bruno Oliveira, tradičnú Mazdu vymení za Bowler Wildcat.

„Je to významný krok v histórii nášho tímu a tiež v propagácii Azor. Účasťou na Africa Eco Race tím Azores TT Race Team vstupuje na medzinárodnú pôdu. Prvým krokom bola spolupráca s Ellen Lohr počas dvadsaťštyri hodinovky 24H TT de Fronteira. Pre mňa to bude návrat do Afriky, v roku 2007 som absolvoval Dakar v asistenčnom kamióne Elisabete Jacinto," hovorí Bruno Oliveira. Navigovať ho bude Manuel Rosa, o prípravu a servis vozidla sa postará Paredecar.

A2 Comunicação;Bruno Oliveira

„Minulý ročník som sledoval pelotón počas marockej časti súťaže a bol som unesený traťou ktorú René Metge pripravil. Bivaky boli fantastické a atmosféra v nich úžasná. Dúfam že toto je prvé z mnohých ďalších dobrodružstiev. Naším cieľom je samozrejme prekonať všetky prekážky a doraziť 9. januára do Dakaru," dodáva jazdec z Azorských ostrovov.

Zdroj: A2 Comunicação



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri