Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

5. Moldavská Autoshow

Friday, 17. 04. 2009 - 20:51, Rastislav Babuša   

5. Moldavská Autoshow

Zoznam prihlásených

Oficiálna stránka

Stránka organizátora seriálu

Už zajtra, dňa 18. apríla sa uskutoční tretí podnik seriálu Minirally Cup pod oficiálnym názvom 5. Moldavská Autoshow, zároveň sa súťaž započítava do miestneho Moldavského pohára. Predbežnú pochvalu si teda vyslúži ŠK BODVA MOTORŠPORT v spolupráci s MRC team-om Rožnava.

Marian Ročiak;img_3435.jpg

Pred nedávnom organizátori zverejnili ukončený zoznam prihlásených posádok. Už teraz je zrejmé, že silná zostava v jednotlivých skupinách poteší nejedno oko diváka. Vyslúžilé štartovné číslo „000“ si zabezpečil jazdec Peter Haluška, ktorý bude krotiť svoje vozidlo Seat Ibiza 2000 priamo na trati ako predjazdec. Kto sa však objaví po jeho boku je však tajomstvom.

Za pozornosť určite bude stáť aj trieda A1 o ktorú sa zaujíma 5 licencovaných súťažiacich. Mená ako Papač, Mirek, Zeťák, Filkus,či Duboczi nás určite potešia svojimi prejazdmi a výslednými časmi. Spolu sa zúčastní 79 prihlásených vrátane predjazdca.

Ján Laurinc;mini rally moldava 005.jpg

Samotné rýchlostné skúšky pozostávajú zo štyroch meraných rýchlostných skúšok pod názvom RS1 Inkubátor, RS2 Aréna, RS3 Štrková baňa, RS4 Ranč. Atraktivitu určite pridá aj fakt, že súťaž pozostáva z 25% asfaltu, 50% šotoliny, 25% štrku. Voľba vhodného prezutia na tejto traťovej kombinácií bude podstatne dôležitá, možno aj rozhodujúca. Celková dĺžka meraných rýchlostných skúšok organizátor zabezpečuje krásnych cca 6000 m.

Marian Ročiak;img_3773.jpg

Zostáva už len dúfať, že cieľom dobehne do posledného každá posádka a o zábavu bude postarané. Vítaný je samozrejme každý, bez výnimky.


-RB-







Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri