Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Zimné súťaže pre Rišpána, dominoval aj v Joviciach

Monday, 04. 02. 2013 - 13:44, Zdenka Frývaldská   

Zimné súťaže pre Rišpána, dominoval aj v Joviciach

Po Vianočnom drifte NOREX v Moldave a Vlachovskej jazde zručnosti si Lacko Rišpán prišiel po ďalšie víťazstvo do Jovíc.

 

jovice2.jpg

O tom, že zimné súťaže vyhovujú ľahkým štvorkolkám, nás už niekoľkýkrát za sebou presvedčil tento víkend Rožňavčan Ladislav Rišpán. V sobotu 2.2.2013 sa na svojom Suzuki Swift 4x4 zúčastnil Jazdy zručnosti v Joviciach, ktorú jednoznačne vyhral. K víťazstvu mu samozrejme nepomáha len auto, ale aj jeho skúsenosti, ktoré získal v predchádzajúcich rokoch v rally. Jeho krátky profil jazdca si môžete pozrieť na stránka ewrc-results.

jovice1.jpg

Preteky v Joviciach organizoval AŠK Rožňava po prvýkrát. Napriek tomu sa tešili celkom peknej účasti približne 30 pretekárov na ich súťažných i civilných vozidlách. Rozdelení boli len do troch kategórií a to na štvorkolky, dvojkolky a ženy. Najrýchlejším jazdcom sa stal už spomínaný Ladislav Rišpán, ktorého na druhom mieste doplnil František Bányász a na treťom Tomáš (Repu) Ondrej. Dvojkolky patrili Ľubovi Malatinského, za ktorým nasledovali Milan Spišák a Henrich Zeťák. Najlepšou ženou bola Anna Rešovská. Celú show ukončil Tomáš Ondrej, ktorý niekoľkým divákom urobil radosť a previezol ich na svojom Mitsubishi Lancer Evo VI. Video z akcie môžete zhliadnuť pod článkom.

Jozef Pisch;1t1u3191-2.jpg

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri