Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Za vrcholom sezóny

Saturday, 04. 07. 2009 - 00:01, T. Szabosi   

Za vrcholom sezónyVrcholným podujatím v kalendári SUPERWINCH Trophy Teamu pre túto sezónu je Transilvania Adventure Trophy 2009, ktorá odštartuje už túto nedeľu v centre rumunského mesta Deva.

Dvojica špeciálne pripravených vozidiel, v zložení posádok Štefan Malák – Mikuláš Borovský a Stanislav Andraščík – Richard Špánik, nastúpi 5. júla proti 35 súperiacim dvojiciam na najťažšie podujatie typu trophy, ktoré sa v Európe, mimo Ruska, jazdí.

Štefan Malák;p1010045 (custom).jpg

Počas šiestich súťažných dní absolvujú tí najvytrvalejší približne 900 kilometrov v extrémnom teréne, s priemerným tempom postupu 10 km/h, čo môže byť vzhľadom na momentálny stav počasia v danom regióne, oproti vlaňajším suchám, ešte omnoho menej. Napriek extrémnym úpravám, ktorými prešli obe autá vychádzajúce z ľahkých Suzuki, budú k slovu často prichádzať navijaky, v tomto prípade špička techniky od spoločnosti Superwinch.

Štefan Malák;img_7371 (custom).jpg

Síce nie v identickom zložení tímu, no Slováci budú obhajovať celkovo piate miesto v kategórii Extrem, ktoré bolo vlani mimoriadnym prekvapením pre celú offroadovú Európu.

S podobnými ambíciami odchádza do Rumunska i druhý tím pochádzajúci z mäkky slovenského offroadu, z Tisovca. Posádky Miroslav Koncoš – Erik Kormoš a Luboš Manica – Peter Šablatúra, budú rovnako obhajovať slovenské farby.

Štefan Malák;img_7436 (custom).jpg

Viac informácií o 1. slovenskom Superwinch Off Road Trophy Teame sa dozviete na tímovej stránke www.protech4x4.sk. Aktuality z trate by sa mali objavovať na stránke organizátora TAT2009 – www.transilvania-trophy.com a jej „blogu“.

Konečné výsledky vrcholného podujatia sezóny by mali byť k dispozícii v piatok 10. júla v popoludňajších hodinách.

Štefan Malák
Superwinch Trophy Team


Fotogaléria z Transilvania Adventure Trophy 2008






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri