Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

XIQIO, Ondrej a Deak na Liptovské Sliače

Friday, 28. 10. 2016 - 16:45, Public relations   

XIQIO, Ondrej a Deak na Liptovské Sliače

Tomáš Ondrej a Peter Deak. Dnes už v podstate stabilná dvojica jazdcov košického XIQIO Racing Teamu sa predstaví počas piatku a soboty v rámci podujatia MRC Liptovské Sliače.

 

Tibor Szabosi;c30i0155.jpg

Peter Deak sa zo šiestich podujatí, ktoré sa až doposiaľ v rámci seriálu MRC konali, zúčastnil celkovo štyroch. V nich nezaváhal ani jediný raz a všetky absolútne vyhral. V prípade víťazstva v rámci posledného podujatia, ktorým je práve MRC Liptovské Sliače, by sa Peter Deak stal tohtoročným absolútnym víťazom seriálu.

Tibor Szabosi;lr8a0068.jpg

Všetci fanúšikovia rally športu vedia, že Peter Deak až doteraz používal vozidlo Mitsubishi Lancer EVO IX z dielní Srnka motorsport, teraz sa však predstaví s vozidlom Subaru Impreza WRX Sti košického XIQIO Racing Teamu, o ktorého bezchybnú prípravu sa rovnako stará Srnkov Team. Okrem Petra sa tak na štarte v Liptovských Sliačoch avšak s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX sa objaví aj Tomáš „Srnka" Ondrej, ktorý určite spoločne s Petrom predvedú určite priaznivcom rally súťaží, počas dvojice nočných piatkových rýchlostných skúšok, ale aj štvorice sobotňajších, nádherné prejazdy „dverami dopredu".

Tibor Szabosi;c30i2744-1.jpg

„Som rád, že Tomáš s Petrom sa zúčastňujú aj týchto menších súťaží. Každý jeden ostrý kilometer ich totiž drží v správne kondícii a sú tak neustále pripravení postaviť sa na štart veľkej rally súťaže. Navyše, Peter môže seriál MRC v tomto roku vyhrať absolútne a veľmi by ma potešilo keby sa mu to podarilo," zhodnotil pred súťažou manažér XIQIO Racing Teamu.

Tibor Szabosi;c30i0514-1.jpg

M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri