Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

WRC fan program aj pre fanúšikov na Slovensku

Wednesday, 28. 11. 2018 - 14:51, Public relations   

WRC fan program aj pre fanúšikov na Slovensku

Vedeli ste o skvelej príležitosti pre fanúšikov WRC stať sa členmi programu WRC P1 s možnosťou získania členskej karty WRC ONE, poskytujúcej držiteľom rôzne zľavy a benefity?

 

Len nedávno promoter WRC a španielska firma Nano Nino uzavreli viacročnú spoluprácu v snahe vytvorenie spoločnej komunity WRC fanúšikov. Nano Nino sa zároveň stala oficiálnym partnerom FIA World Rally Championship. O čo ide?

WRC spustilo exkluzívny fanúšikovský program pre všetkých nadšencov rally.

  • Veľké zľavy pre členov Fan klubu
  • Tomboly a skvelé ceny
  • Propagátor WRC potvrdzuje niekoľko ročnú spoluprácu s Nano Nino
  • Nano Nino sa stala oficiálnym partnerom WRC
  • WRC spustila fanúšikovský program platobných a členských kariet v spolupráci so Španielskou firmou

wrc-promoter-managing-director-oliver-ciesla-right-with-nano-nino-founder-manna-justin.jpg

Fanúšikovia WRC môžu využiť zľavy a vzrušujúce benefity, ktoré sú súčasťou spustenia exkluzívnych fanúšikovských programov španielskou firmou Nano Nino. Fanúšikovský program WRC P1 poskytuje možnosť získania oficiálnej členskej karty WRC One, s ktorou jej držitelia môžu využívať rôzne zľavy a tešiť sa z poskytnutých benefitov členstva.

Držiteľom jednej z dvoch kariet, kde každá z nich disponuje vlastným WRC logom, ponúka veľké zľavy pri nákupe položiek v obchodoch oficiálnych partnerov WRC. Tieto zľavy môžu byť využité napríklad v oficiálnom WRC obchode (https://shop.wrc.com/) alebo na oficiálnej WRC + stránke, ktorá sprostredkúva vysoko úspešné vysielanie z každého šampionátu.

fb-wrc-p1-2.png

Členovia WRC P1 komunity budú automaticky zaradení do súťaži o skvelé ceny a o neopísateľnú zážitkovú cenu ako je Austrália Rally, zájazd pre dvoch. Ďalšie zážitkové ceny, ktoré sú jedným z lákadiel pre budúcich členov je aj možnosť vyhrať jazdu na mieste spolujazdca a zažiť rally doslova na vlastnej koži.

Všetci fanúšikovia rally sa môžu zaregistrovať o členstvo v WRC P1 komunite priamo cez p1.wrc.com alebo použitím Mobilnej aplikácie WRC P1.

„Naším zámerom je využitie technológii ako Fintech Cloud Mobile, AI a Big Data so zámerom poskytnutia najlepšieho servisu fanúšikom rally. Pre mňa, ako celoživotného fanúšika WRC je táto spolupráca o to vzrušujúcejšia, že mám možnosť sa priblížiť k jednej z najvzrušujúcejších foriem motošportu,“ vraví Manna Justin, zakladateľ Nano Nino, a dodáva. „Väčšina partnerov WRC potvrdila spoluprácu na podieľaní sa na vytvorení WRC P1 fanúšikovského plánu, ktorá umožní taktiež všetkým partnerom priblížiť sa k fanúšikom.“

 

Staň sa aj ty členom oficiálnej fun komunity WRC P1

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri