Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson si myslí, že jeho jazdci sú schopní poraziť Ogiera

Saturday, 18. 09. 2010 - 14:44, Katarína Ďurecová   

Wilson si myslí, že jeho jazdci sú schopní poraziť Ogiera

Malcolm Wilson priznáva, že je sklamaný z toho, že z vyjednávania zo Sébastienom Ogierom nakoniec nič nebolo, pretože Ogier sa namiesto prestupu k Fordu rozhodol predĺžiť zmluvu s Citroenom, ale zároveň dodáva, že sa nebojí toho, že by Ogier v budúcnosti dominoval tak ako Loeb. Ogier síce vyhral v Japonsku, kde štartoval prvý krát, ale Wilson si myslí, že Hirvonen a Latvala by s ním prinajmenšom bojovali o víťazstvo, pokiaľ by ich nepostihli technické problémy.

„Od Ogiera to bolo ďalšie vynikajúce predstavenie, najmä ak vezmeme do úvahy, že v Japonsku predtým nikdy nebol a keď porovnáme jeho časy s časmi Sébastiena Loeba a Daniho Sorda, ktorí tu už štartovali niekoľkokrát. Ale musím povedať, že ja som viac než spokojný s predstavením mojich jazdcov. Bolo vynikajúce vidieť, že Mikko je späť - vedel som, že raz sa dostane späť do svojej starej formy, a taktiež bolo výborné vidieť, ako vynikajúci si počínal Jari-Matti. Som presvedčený o tom, že keby nebolo ich technických problémov, hociktorý z nich mohol túto rally vyhrať. V poslednej dobe nám to moc dobre nešlo, ale sme späť tam, kde sme chceli byť a to sme dokázali v Fínsku a teraz znovu v Japonsku. Nanešťastie, v Japonsku sme proste mali smolu", hodnotí výkon Ogiera a výkon svojho tímu v Japonsku Malcolm Wilson.

Vladislav Maschl;img-8224.jpg

Sébastien Ogier opäť ukázal, aký veľký je jeho talent a bude zaujímavé sledovať, či mu v budúcnosti budú jazdci Fordu súpermi, alebo z neho vyrastie ďalší (takmer) neporaziteľný Loeb.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri