Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vráti sa Domenicali do Ferrari?

Monday, 14. 01. 2019 - 17:19, Ľuboš Kašický   

Vráti sa Domenicali do Ferrari?

Po vyhodení Arrivabeneho zostala celá ťarcha problémov na pleciach Mattia Binotta, ktorý je súčasne technický riaditeľ, aj šéf tímu. Potrebuje pomoc.

 

Podľa dobre informovaných kolegov z italských médií prenikajú informácie, že tým, kto by mal pomôcť Binottovi by mohol byť Stefano Domenicali (53). Tento srdcom oddaný „ferrarista“ dostal kopačky po neúspechoch tímu začiatkom sezóny 2014 a odsunuli ho do Lamborghini, kde zastáva najvyššiu funkciu. Značke sa pod jeho vedením darí a vo Ferrari si teraz na neho spomenuli.

low-domenicali2017jan.jpg

Domenicali by sa však nevrátil do čela tímu F1, ale rovno do pozície prezidenta Ferrari. V tej je po smrti Segia Marchionneho zatiaľ usadený dočasne člen správnej rady, Louis Camilleri. Predseda správnej rady, John Elkann už však naznačil, že dôjde k doriešeniu tohto stavu.

low-domenicali2013.jpg

Skúsený Domenicali by teda mohol ako prezident Ferrari (funkcia, kde si najviac pamätáme Montezemola) veľmi pomôcť Binottovi. Ten sa ukazuje ako slušný nástupca Rossa Brawna a pod jeho kormidlom by mohol tím naozaj vykormidlovať z jedenásťročnej absencie bez majstrovského titulu. Ako sa teda rozhodne správna rada?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri