Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Volkswagen v 2012 so Solbergom a s Al-Attiyahom?

Thursday, 27. 01. 2011 - 06:04, Katarína Ďurecová   

Volkswagen v 2012 so Solbergom a s Al-Attiyahom?

Dnes sa uskutočnilo prvé vysielanie TotalRally v tomto roku a tak, ako obvykle, aj dnes tam zazneli veľmi zaujímavé názory a špekulácie. (Pre tých, ktorí TotalRally nepoznajú - jedná sa o stránku, ktorá každú stredu večer formou internetového rádio vysielania rozoberá, čo nové sa vo svete rally udialo, prípadne sa venuje rôznym zaujímavým témam a špekuláciám v oblasti rally. Jedným z ľudí, ktorí stoja za týmto projektom je aj takzvaný „Hlas rally" Colin Clark, ktorého môžete počuť v rally rádiu na konci rýchlostných skúšok spovedať jazdcov vo WRC i v IRC.)

Počas vysielania sa debata zvrtla aj na tému vstupu Volkswagenu do WRC, ktorý by sa mal udiať už budúcu sezónu a samozrejme, že sa hovorilo aj o ich jazdcoch. Jedným z nich by že vraj mohol byť aj Petter Solberg, ktorý sa podľa TotalRally vyjadril, že jazdiť rally na najvyššej úrovni chce aspoň najbližších 5 rokov a už dávnejšie Solberg hovoril o tom, že vedenie súkromného tímu je veľmi zložité a vyčerpávajúce a že by uvítal, ak by jazdil za tím, kde by bolo jeho jedinou starosťou riadenie auta.

Vladislav Maschl;img-2741.jpg

Druhým jazdcom, ktorý by mal podľa TotalRally za Volkswagen jazdiť je čerstvý víťaz Dakaru Nasser Al-Attiyah, ktorý Dakar vyhral práve s tímom Volkswagen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri