Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Video: V Španielsku sa pretekalo aj na motokárach

Sunday, 24. 10. 2010 - 23:21, Katarína Ďurecová   

Video: V Španielsku sa pretekalo aj na motokárach

V Španielsku si top jazdci WRC zmerali sily dvakrát. Okrem rally sa tu v deň shakedownu konali aj preteky na motokárach a zúčastnili sa ich tie najväčšie hviezdy WRC; menovite Sébastien Loeb, Sébastien Ogier, Petter Solberg, Matthew Wilson, Mikko Hirvonen, Jari-Matti Latvala, Khalid Al-Qassimi, Federico Villagra, Dani Sordo a Ken Block.

Asi nebude veľkým prekvapením, že víťazstvo si nakoniec na svoje konto nepripísal nikto iný ako Sébastien Loeb. Druhý skončil Dani Sordo a na pódium sa s nimi postavil aj Jari-Matti Latvala.

wrc.com

Zaujímavosťou je, že Loeb s časom 52,142 sekundy porazil druhého Sorda o štyri desatiny sekundy, ale najtesnejšie víťazstvo vo svete WRC to nebolo. Tento rekord drží Marcus Gronholm, ktorý na rally Nového Zélandu porazil Sébastiena Loeba o iba neuveriteľné tri desatiny sekundy.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri