Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

VIDEO+FOTO: Sebastian Vettel sa v prvom voľnom tréningu postaral o rozruch

Friday, 06. 05. 2011 - 18:39, Eva Rihová   

VIDEO+FOTO: Sebastian Vettel sa v prvom voľnom tréningu postaral o rozruch

Úradujúci šampión Sebastian Vettel si počas piatkových jázd veľa nezajazdil. Rozhodujúca chyba prišla v prvom voľnom tréningu, kedy sa Vettelovi podarilo vyjsť širšie na obrubník a potom už len nepriaznivé počasie spravilo svoje. Monopost RB7 bol natoľko poškodený po náraze do bariér, že Nemec sa už v piatok na okruhu Istanbul Park neobjavil. Celý druhý tréning strávil v boxoch poskytovaním rozhovorov a sledovaním počínania svojich kolegov.

Víťaz úvodných dvoch pretekov aj napriek nepodarenému úvodu víkendu a nedostatku jázd hlavu vôbec nevešia. "Robí to situáciu zložitejšiu, o tom niet pochýb, ale nemyslím si, že to bude problém. Poznáme trať pomerne dobre už z minulých rokov a koniec koncom suché popoludnie sme mali len raz. Uvidíme. Zatiaľ, čo sa týka zajtraška, si verím. Všetko je otvorené. Vyzerá to byť vcelku tesné, takže zajtrajší deň bude naozaj vzrušujúci" vyhlásil počas dňa Vettel.

Na celý incident sa však díva s veľkým rešpektom. Po svojej chybe sa aj cez vysielačku ospravedlnil mechanikom v stajni Red Bull a zároveň aj dodal, že najdôležitejšou vecou je fakt, že ostal nezranený a v poriadku. " Mohli ste vidieť, že som nemohol skutočne nič robiť, aby som zabránil nárazu do bariér, preto si myslím, že je dôležité, že sa mám fajn." Naneštastie sme nedokázali dať auto do poriadku načas. Bolo naozaj dosť zničené. Mrzí ma to hlavne za chlapcov. Ospravedlnil som sa im, že to nebol môj zámer, len tak zničiť auto. Ale toto je pretekanie a také veci sa stávajú. Najdôležitejšie je, že sme stále tu"  dodal na záver.

Fotografie z Nemcovho zničeného monopostu RB7 + video z celej vzniknutej situácie:

018-medium.jpg

019-medium.jpg

020-medium.jpg

021-medium.jpg

022-medium.jpg

023-medium.jpg

024-medium.jpg

025-medium.jpg

9762.jpg

9791.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri