Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Test jazdcov PWRC a predstavenie argentínskych tratí

Wednesday, 25. 05. 2011 - 19:12, Katarína Ďurecová   

Videá: Test jazdcov PWRC a predstavenie argentínskych tratí

Taktiež jazdci PWRC majú za sebou test, ktorý absolvovali pred Rally Argentina. Pozrite si videá zo zábermi z testu Gianlucu Linariho, Patrika Flodina a Haydena Paddona a taktiež i predstavenie argentínskych tratí.

Jeden prejazd Taliana Gianlucu Linariho a potom zopár záberov z testu Patrika Flodina, ktorému na tomto teste nerobil spolujazdca nikto iný ako Mads Ostberg, ktorý v interview hovorí, že má s navigovaním bohaté skúsenosti, dokonca ako spolujazdec začínal. Ďalej Colin Clark z World Rally Radia predstavuje extrémne mäkký povrch, na ktorom sa rally odohrá a taktiež i najväčšiu výzvu tejto rally - rýchlostnú skúšku El Condor, na ktorej jazdci z úzkych kamenistých tratí plynulo prejdú na široké cesty z asi najkvalitnejšieho asfaltu, na akom sa WRC jazdí:

Vladislav Maschl;img-5082-6.jpg

Ďalším videom je test Novozélanďana Haydena Paddona a jeho spolujazdca Johna Kennarda, ktorí tento rok štartujú v PWRC so Subaru:

Radek Vojtěchovský;img-6118.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri