Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V Španielsku by budúci rok malo byť 50% šotoliny a 50% asfaltu

Wednesday, 27. 10. 2010 - 21:41, Katarína Ďurecová   

V Španielsku by budúci rok malo byť 50% šotoliny a 50% asfaltu

Vypadá to tak, že asfaltová španielska rally už nebude až tak asfaltová, ako je zvykom. Po kladných ohlasoch, ktoré organizátori zožali za zaradenie šotolinových rýchlostných skúšok do prvej etapy, teraz chcú pre budúci rok pridať ešte viac šotoliny. „Sme veľmi spokojní s tým, ako to všetko šlo. A pre budúci rok chceme ešte zvýšiť podiel šotoliny", hovorí jeden z organizátorov španielskej rally Aman Barfull.

Očakáva sa, že budúci rok teda bude z 50- tich % šotolinový a z 50-tich % asfaltový s tým, že v piatok a sobotu doobeda sa pôjde na šotoline, potom bude nasledovať dlhý servis, ktorý by mal trvať 1 hodinu a 15 minút a následne by sa v sobotu poobede a v nedeľu pokračovalo na asfalte.

Vladislav Maschl;img-5855-2.jpg

„Šotolinová časť bola zábavná, nie?", pridal sa k tým, ktorým sa zmena páčila domáci Dani Sordo. „Okej, možno by pre mňa bolo lepšie, keby že sa ide len na asfalte, ale pre tento podnik bolo dobré zaradiť niečo nové." Sordov názor zdieľa aj šesťnásobný víťaz tejto rally Sébastien Loeb a dodáva: „Možno by bolo dobré, keby aj šotolinové podniky mali nejaké asfaltové rýchlostné skúšky!"



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri