Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

V sobotu piata jazda zručnosti v Košiciach

Wednesday, 07. 11. 2012 - 17:55, Zdenka Frývaldská   

V sobotu piata jazda zručnosti v Košiciach

Už v poradí piata jazda zručnosti v Košiciach je na tento víkend pripravená pre všetkých tých, ktorí majú záujem zlepšovať svoje šoférske zručnosti.

 

img-3071.jpg

Okrem amatérskych a profi jazdcov, ktorí už majú odjazdené svoje prvé súťažné kilometre, sú medzi nami stále takí, ktorí sa pretekov účastnia len pasívne ako diváci. Dôvodom je často ich nízky vek alebo nedostatok finančných prostriedkov. Práve pre nich sa PD AUTOSPORT rozhodol po dlhšej prestávke vrátiť v tomto roku k organizácií tzv. jázd zručností. Ich účelom je okrem zdokonaľovania jazdeckých zručností a schopností začínajúcich juniorov a šoférov aj zvyšovanie bezpečnosti cestnej premávky.

img-3331.jpg

V sobotu, 10. novembra sa v Košiciach uskutoční už piate podujatie tohto typu, tentoraz v Malinovského kasárňach na Moyzesovej ulici. Súťaž spočíva v dvoch jazdách zručnosti na vopred určenej trase pomedzi kolíky na čas a presnosť. Každý súťažiaci má možnosť absolvovať podľa zváženia jednu ľubovoľnú opravnú jazdu. Víťaza určí najlepší dosiahnutý čas a najnižší počet trestných bodov. Odštartovať môžu aj juniori vo veku už od 12 do 18 rokov, ktorí sa pretekov zúčastnia v doprovode svojho zákonného zástupcu, pričom štartovný poplatok im bude odpustený.

img-3270.jpg

Ďalšie informácie, časový harmonogram a postup pri prihlasovaní je možné nájsť na oficiálnej stránke PD AUTOSPORT.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri