Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

V sobotu nás čaká tretie kolo seriálu MRC 2013

Thursday, 23. 05. 2013 - 23:40, Zdenka Frývaldská   

V sobotu nás čaká tretie kolo seriálu MRC 2013

Päť rýchlostných skúšok čaká na súťažné posádky tretieho preteku seriálu Minirally Cup 2013. To sa uskutoční už túto sobotu v Moldave nad Bodvou na známych i menej známych tratiach.

 

moldava-1.jpg

Po Dobšinej a Revúcej sa budú ďalšie body v seriáli MRC rozdávať v Moldave na 9. Moldavskej Autoshow Pizzeria Margerita. Jej organizátorom je tradične ŠK BODVA MOTORŠPORT, tentokrát za spolupráce s Autocrosovým Klubom Revúca.

Zdenka Tamášová;img-2963-3.jpg

Preteky sa uskutočnia na troch rôznych tratiach, z ktorých je však len jedna známou. Je ňou rýchlostná skúška Inkubátor, ktorá je už dlhé roky súčasťou MRC v Moldave a inak tomu nebude ani tentoraz. Ďalšie dve rýchlostky sú nové, s názvami Starko a bývalý areál Osivex a tvorí ich asfaltový povrch. Súťažné posádky ich absolvujú dvakrát. Celková dĺžka meranej trate činí necelých 9 km. Organizátori tentokrát vsadili na asfaltové trate a úplne vypustili šotolinové rýchlostné skúšky na Ranči a Aréne, čo by mohlo priniesť zaujímavé oživenie.

Zdenka Tamášová;img-2825-5.jpg

Preteky sa budú plne riadiť technickými, športovými a bezpečnostnými predpismi seriálu MRC, podľa ktorých budú súťažiaci rozdelení do kategórii A1-1400, A2-1600, A3-2000, A4+2000, Z5-1500 a Z6+1500 (Z-zadný náhon). Aktuálny zoznam prihlásených obsahuje už vyše 80 mien, takže sa určite bude na čo pozerať. Prajeme príjemný zážitok a pretekárom veľa šťastia! A ešte upozorňujeme: Pozor na retardéry, obrubníky a elektrické stĺpy! ;-)

Oficiálna stránka
Zoznam prihlásených
Mapy trate



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri