Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

V Ožďanoch cez víkend úradoval Jaro Krajči

Tuesday, 14. 05. 2013 - 19:31, Zdenka Frývaldská   

V Ožďanoch cez víkend úradoval Jaro Krajči

Ožďany po dlhom čase opäť ožili motoršportom. Uplynulý víkend sa v tejto obci konali Preteky automobilov do vrchu.

 

Tibor Szabosi;co8c6816-9.jpg

Majstrovstvá Slovenska v PAV a Slovenský kopcový pohár odštartovali svoju novú sezónu na Oždianskych serpentínach. Trať dlhá 2800 metrov privítala počas víkendu 12.-13.5. necelú štyridsiatku jazdcov, ktorí bojovali o body do celoročného hodnotenia. Najviac sa darilo Jarovi Krajčimu na jeho formulovom vozidle Lola B02/50. Ten po oba dni zvíťazil s náskokom 12,8; resp. 13,7 sekúnd pred svojimi ďalšími súpermi. Zatiaľ čo v sobotu ho na stupňoch víťazov doplnili Martin Koiš a Jozef Béreš jr., v nedeľu to boli Jozef Béreš jr. a Igor Drotár. Martinovi Koišovi vypovedalo službu turbo, takže preteky v druhý deň nedokončil.

Tibor Szabosi;ibs9721-1.jpg

V SKP si na svoje konto pripísal víťazstvo Martin Juhás na BMW M3. Svojimi výkonmi a skvelými časmi zasiahol v sobotu až do prvej desiatky absolútneho poradia.

Jozef Pisch;1t1u3009-4.jpg

Najbližšie podujatie Majstrovstiev Slovenska sa uskutoční už najbližší víkend v poľskom meste Zaluz. Pridávame odlik na zoznam prihlásených.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri