Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V Birminghame predstavili tímy WRC 2019

Saturday, 12. 01. 2019 - 11:45, Ľuboš Kašický   

V Birminghame predstavili tímy WRC 2019

Za účasti všetkých tímov a posádok sa v anglickom Birminghame na tradičnom podujatí AutoSport International otvorila nová sezóna WRC.

 

Dnes je v Birminghame prvý deň pre verejnosť a jeho súčasťou sa stalo verejné spoločné predstavenie všetkých tímov, ktoré vyštartujú do novej sezóny Majstrovstiev sveta v rely 2019. Pochopiteľne sme začali najvyššou kategóriou WRC, po ktorej bude predstavená aj WRC2, ktorá s v novej sezóne rozdeľuje pre továrenské tímy a súkromníkov.

Približne o 11.15 stredoeurópskeho času teda pred zakryté autá nastúpili všetky posádky (okrem Sebastiena Loeba, ktorý bude štartovať za Hyundai, no teraz jazdí dakarskú rely v Peru) a ich šéfovia tímov. Prvý odkrýval majstrovský M-Sport presne o 11:20 CET. Po ňom nasledovali Toyota, Hyundai a Citroen.

wrc001.jpg

Súčasne s odhalením svojich strojov predstavili posádky aj svoje nové štartové čísla s ktorými budú štartovať od nadchádzajúcej sezóny a prezradili prečo si vybrali práve tieto čísla. Po F1 a MotoGP budú teda aj v rely mať posádky na celú kariéru svoje číslo a nebude sa to meniť každý rok.

wrc002.jpg

Toľko na úvod, kým k nám stihnú doraziť aj fotky a ďalšie informácie o ktoré sa s vami podelíme. Zatiaľ si pozrite štartové čísla. U Loeba je otáznik, keďže sa nezúčastil, no jeho preferovaným číslom je 9 a predpokladá sa, že bude štartovať s ním.


M-Sport Ford World Rally Team - kliknite si aj na galeriu tímu
Teemu Suninen 3
Elfyn Evans 33

Toyota Gazoo Racing WRT - kliknite si aj na galeriu tímu
Ott Tanak 8
Kris Mekke 5
Jari-Matti Latvala 10

Hyundai Shell Mobis WRT - kliknite si aj na galeriu tímu
Thierry Neuville 11
Andreas Mikkelsen 89
Dani Sordo 6
Sebastien Loeb 9 ?

Citroen Total World Rally Team - kliknite si aj na galeriu tímu
Sebastien Ogier 1
Esapekka Lappi 4



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri