Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Už tento víkend v sobotu sa uskutoční zhromaždenie disciplíny a školenie jazdcov a organizátorov rally!

Wednesday, 28. 02. 2024 - 09:40, T. Szabosi   

Už tento víkend v sobotu sa uskutoční zhromaždenie disciplíny a školenie jazdcov a organizátorov rally!

Rally komisia SAMŠ Vás týmto pozýva na Zhromaždenie disciplíny RALLY, ktoré sa uskutoční dňa 02.03.2024 od 9:00 hod. v Spolcentre na ulici SNP 142 vo Svite. Po Zhromaždení bude nasledovať Školenie jazdcov a organizátorov v disciplíne RALLY.

Prezentácia od 8:15. Zhromaždenie začne od 9:00. Nasledovať bude školenie jazdcov a organizátorov rally, ktoré budú prebiehať súbežne. Predpokladá sa ukončenie školenia jazdcov okolo 15:30 a školenie organizátorov okolo 18:00. Časy ukončenia sú orientačné, všetko sa bude odvíjať od dĺžky zhromaždenia disciplíny rally.

T. Szabosi;asfr8610.jpg

Toto školenie jazdcov je určené pre jazdcov, ktorí už pred rokom 2023 mali licenciu jazdca SAMŠ alebo v roku 2023 absolvovali rozšírené školenie rally, zaslali žiadosť o licenciu jazdca SAMŠ pre rok 2024 pre disciplínu rally a zaplatili príslušný poplatok za licenciu.

T. Szabosi;asfr8517.jpg

Jazdci, ktorí ešte nemali licenciu jazdca rally, neabsolvovali rozšírené školenie, alebo licenciu získali po prvýkrát až v priebehu roka 2023 bez účasti na predsezónnom školení, musia namiesto tohto školenia absolvovať Rallyškolu. Rallyškola sa uskutoční 23.-24. 3. 2024 v Prešove.

Bližšie informácie k rallyškole

T. Szabosi;asfr8459.jpg

Školenie organizátorov je pre členov organizačných teamov a činovníkov riaditeľstva. Budú sa preberať hlavne zmeny v predpisoch, povinnosti organizátora, agenda so zameraním na dokumenty podujatia a postupy pri príprave podujatia. Toto školenie nebude zamerané na bezpečnosť. Na prelome apríla a mája je plánované školenie organizátorov zamerané na bezpečnosť. Toto školenie bude pre skupiny traťových komisárov, traťové vozidlá, činovníkov pre bezpečnosť, dispečing, ...

T. Szabosi;asfr8509.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri