Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Turán v Španielsku s Focusom pripravovaným M-Sportom

Wednesday, 13. 10. 2010 - 22:47, Katarína Ďurecová   

Turán v Španielsku s Focusom pripravovaným M-Sportom

Frigyes Turán, ktorý na vybraných podnikoch WRC štartuje v starom Peugeote 307 WRC sa zatiaľ ukazuje vo veľmi dobrom svetle. V Bulharsku, kde dokázal porazil Matthewa Wilsona, skončil na vynikajúcom ôsmom mieste a vo Francúzsku síce nedokončil, ale taktiež ukázal, že rýchlosť mu rozhodne nechýba, keď odstupoval opäť z ôsmeho miesta. Nie je tak divu, že tento Maďar upútal pozornosť M-Sportu, ktoré mu teraz poskytne auto na španielsku rally.

„Je to pre nás sen. Po našom úspechu v Bulharsku sme boli kontaktovaní Fordom, ale nebolo to nič formálne. Povedal som im, že by bolo úžasné byť v jednom tíme s jazdcami ako Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala a myslel som si, že ide o vtip, teda do tej doby, kým som kvôli tejto ponuke išiel do Anglicka. V Alsasku to ešte nevyšlo, ale v Španielsku už budeme štartovať s Fordom", hovorí nadšený Frigyes Turán.

Gábor Tóth;img-1011-1.jpg

Šéf M-Sportu Malcolm Wilson sa na adresu Turána vyjadril: „Frigyes Turán robí veľké pokroky a treba mu venovať pozornosť. Jeho výkon v Bulharsku urobil na všetkých veľký dojem a vo Francúzsku nás už úplne presvedčil o svojich schopnostiach. Som zvedavý, ako mu to pôjde s Fordom Focusom v Španielsku a dúfam, že spolupráca bude prínosná pre obe strany", hovorí Wilson, ktorý nakoniec s úsmevom dodal, že sa už dokonca aj naučil správne vyslovovať Turánovo meno.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri