Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tie najlepšie videá z Rally Acropolis

Saturday, 25. 06. 2011 - 10:56, Katarína Ďurecová   

Tie najlepšie videá z Rally Acropolis

Pred necelým týždňom skončila Rally Acropolis, pozrite si tie najlepšie a najzaujímavejšie videá z tohto podujatia, ktoré sa objavili na internete.

Pekný zostrih zo shakedownu, v ktorom sa nachádza taktiež i zopár onboard záberov:

Radek Vojtěchovský;img-1059-5.jpg

Jazdci prichádzajú na slávnostný štart rally. To, že v Grécku o divákov a fanpšikov nebola núdza dosvedčujú i plné ulice:

Hector Segovia;dsc1671.jpg

Pekné preview video z dielne tímu Ford. Uvidíte v ňom interview s jazdcami i s Malcolmom Wilsonom a Gerardom Quinnom (v skratke je to celé o tom, akí sú frustrovaní, lebo majú potenciál, rýchlosť, sú blízko víťazstva, ale od Švédska nič nevyhrali). Spolujazdec Jariho-Mattiho Latvalu Miikka Antilla je v záberoch i so svojim malým synom a na otázku, či z neho bude rally jazdec Antilla odpovedá: „Ak nie, môj život bude oveľa jednoduchší." :-) Vzápätí ale dodáva, že prípadné rozhodnutie by, samozrejme, bolo na jeho synovi:

Ford;21659.jpg

Menšie posedenie jazdcov pred štartom prvej rýchlostnej skúšky:

Vladislav Maschl;img-5199-4.jpg

Onboard z jazdy Kimiho Raikkonena na RS3, v druhej časti videa je možné vidieť i jeho šmyk, ktorý dostal na blatistom teréne. Raikkonen nakoniec mohol byť rád, že mohol pokračovať ďalej:

Vladislav Maschl;img-4934-4.jpg

Na RS3 postihli problémy i posádku Peter van Merksteijn Jr., Eddy Chevalier. Na rozdiel od Raikkonena sa to v ich podaní ale skončilo veľkou haváriou, po ktorej musel byť Eddy Chevalier prevezený do nemocnice. Chevalier nakoniec skončil so zlomeným bedrovým stavcom a zotavenie by malo trvať až zhruba rok.. Pozrite sa, ako vypadalo auto tejto posádky po nehode:

Radek Vojtěchovský;img-1187-1.jpg

Onboard z havárie Madsa Ostberga, ktorá sa odohrala na RS4. Potom nasleduje pasáž s Jarim-Mattim Latvalom, ktorý pre technické problémy prešiel celú RS6 skutočne pomalým tempom a miestami musel zastavovať, aby pustiť pred seba rýchlejších jazdcov:

Radek Vojtěchovský;img-1679-4.jpg

Celý onboard z vyše 22 minútového trápenia sa smoliara Jariho-Mattiho Latvalu na spomínanej RS6:

Radek Vojtěchovský;img-1137-2.jpg

Pekné video z prvého dňa:

Radek Vojtěchovský;img-0746-1.jpg

Druhá RS druhého dňa znamenala ďalší problém pre Jariho-Mattiho Latvalu. Pozrite sa, aká bola jeho „rýchlosť" na RS8, kde ho pre zmenu zradilo turbo:

Radek Vojtěchovský;img-1555.jpg

Mikko Hirvonen mal na rozdiel od svojho tímového kolegu i kus šťastia. Pozrite sa na jeho veľkú krízovú situáciu v RS10, z ktorej takmer bola veľká havária:

Ford;21469.jpg

Rozhodujúci moment celej rally - nočná rýchlostná skúška (RS13), na ktorej Sébastien Ogier úmyselne spomalil, aby nechal v tretí deň rally svojho tímového kolegu Sébastiena Loeba čistiť trať. Ogier po príjazde do časovej kontroly tejto RS v interview nechcel priznať svoje spomalenie, ale pri pohľade na video je jasné, že ako herec by sa teda vonkoncom neuživil:

Willy Weyens;d1-ogier-123.jpg

Sébastien Loeb komentuje Ogierovo spomalenie a celú situáciu, ktorá tým preňho nastala. Interview je síce vo francúžtine, ale na to, aby človek videl, že Loeb z toho teda moc nadšený nie je, po francúzsky vôbec vedieť netreba:

Willy Weyens;d1-loeb-121.jpg

Nočná RS absolútne nevyšla posádke Petter Solberg, Chris Patterson. Chris Patterson sa totiž stratil v rozpise („Netuším kde sme..") a keďže v tme toho moc nevidieť, tak sa ani nemal podľa čoho orientovať, aby vo svojom rozpise našiel, kde vlastne sú. Petter Solberg sa snažil aspoň trochu povzbudiť. Video prehráte po kliknutí na tento odkaz.

Pekný zostrih z druhého dňa:

Radek Vojtěchovský;img-1032-2.jpg

Niektorí fanúšikovia v Grécku sa správali ako nádejní samovrahovia. Tento napríklad skočil Mikkovi Hirvonenovi do cesty, aby spravil čo najlepšiu fotografiu:

Ford;21143.jpg

Záver Power Stage, ktorá sa tak ako celá rally stala korisťou Sébastiena Ogiera, rozhovory s Ogierom i Loebom, ktorý si svoje jubilejné sté pódium asi predstavoval inak, potom zábery jazdcov SWRC na Power Stage a i krátky záber na Henninga Solberga, ktorý získal cenu Abu Dhabi Spirit of the Rally:

Vladislav Maschl;img-2771-3.jpg

Výborný vyše 9 minútový zostrih tých najlepších záberov z celej rally, ktoré spravili ľudia z portálu rallye-mad.com. Samozrejme, vo vysokej kvalite:

Willy Weyens;ogier-argt-045.jpg

Ďalší pekný zostrih z celej rally. Tento krát i s onboardami a výrazne kratší:

Radek Vojtěchovský;img-1392-1.jpg

Ďalšie pekné review celej rally, v ktorom sú zostrihané tie najzaujímavejšie momenty - napríklad problémy Jevgenija Novikova, Madsa Ostberga či Kimiho Raikkonena, spomalenie Sébastiena Ogiera, či zábery z pódia:

Hector Segovia;dsc1426.jpg

Na záver si pozrite review tímu Ford, ktorý opäť raz nevyhral. Dnes v review predstavia i maséra tímu, ktorého služby často využíva najmä Jari-Matti Latvala. Najčastejšie majú že vraj jazdci i spolujazdci problémy s krkom, ale taktiež i s hlavou, ramenami a chrbtom:

Enrique Gijón;wrcmex2011-2848.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri