Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Tesné súboje v Clio Cup

Wednesday, 05. 06. 2024 - 12:07, Public relations   

Tesné súboje v Clio Cup

Pohárové seriály malých identických áut s pretekárskym podvozkom boli vždy jednou z najzábavnejších foriem pretekania - pre jazdcov aj divákov. Clio Cup ako súčasť ESET Cupu prinesie na SLOVAKIA RING (8.-9.6.) opäť dva napínavé šprinty.

unnamed-8-1.jpg

Seriál Clio Cup pokračuje tento víkend s tretím podujatím sezóny ESET Cup 2024. SLOVAKIA RING privíta viac ako 20 áut a očakáva sa tesný súboj o víťazstvo, tak ako predtým v Maďarsku na Balatón Parku a tiež na rakúskom Red Bull Ringu.

unnamed-2-9.jpg

Situácia na čele poradia jazdcov je veľmi tesná. Troch favoritov na víťazstvá delí od seba len pár bodov. Prvenstvo má zatiaľ Tomáš Pekař z Carpek Racing s 86 bodmi. Len o dva body za ním je jeho tímový kolega David Dziwok, ktorý ovládol posledné dvoje pretekov na Red Bull Ringu a posunul sa na druhé miesto pred Bartka Mireckého. Pretekár z BM Racing doteraz nazbieral 75 bodov. Hoci sa očakávalo, že Pekař a Mirecki budú po súbojoch na Balatón Parku bojovať aj o titul, na Red Bull Ringu sa objavil práve Dziwok. Komu bude SLOVAKIA RING viac vyhovovať?

unnamed-3-8.jpg

Na bodovaných priečkach zatiaľ skončilo 15 jazdcov, no konkurencia je tvrdá v celom poli a nie je ľahké dostať sa do top 10. Najmä preto, že každá drobná chyba môže znamenať stratu pozícií.

unnamed-13.jpg

Na štartovej listine slovenského kola je 23 jazdcov, vrátane štyroch áut Clio IV.

unnamed-1-9.jpg

Kompletné informácie a vstupenky sú dostupné na stránke www.slovakiaring.sk

unnamed-4-6.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri