Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Tento víkend ďalšie školenia i 2. kolo ŠKBM Rally Sprintu

Friday, 08. 03. 2013 - 09:32, Zdenka Frývaldská   

Tento víkend ďalšie školenia i 2. kolo ŠKBM Rally Sprintu

Najbližší víkend bude určený ďalším školeniam a zhromaždeniam disciplín, rovnako ako aj automobilovým pretekom. Tie sa tentoraz uskutočnia v Moldave nad Bodvou.

 

Tibor Szabosi;co8c9652-dxo.jpg

Už dnes večer sa v hoteli Partizán na Jankovom vŕšku uskutoční školenie a zasadnutie organizátorov podujatí PAV, po ktorom bude nasledovať aj rozšírené zasadnutie komisie tejto disciplíny. Pre jazdcov bude kľúčová sobota, keď od 9.hodiny bude prebiehať zhromaždenie disciplíny a hneď za ním aj školenie jazdcov zakončené testami. V rovnaký deň prebehne aj zhromaždenie disciplín slalom, šprint a drift spojené so školením, ktoré sa uskutoční v Nitre. Všetky ďalšie informácie a najmä časové harmonogramy je možné nájsť na oficiálnej stránke Slovenskej asociácie motoristického športu.

moldava.jpg

Nedeľa bude v Moldave nad Bodvou určená pre všetkých automobilových nadšencov, ktorí majú chuť si zajazdiť na uzatvorenej pretekárskej trati. Od 9:30 hod. bude totiž medzi Rančom a Baňou prebiehať 2.kolo ŠKBM-Norex Rally Sprintu, v ktorom sa súťažiaci budú snažiť nazbierať čo najviac bodov do celoročného hodnotenia seriálu. Zúčastniť sa môžte aj vy! Podmienky štartu, zoznam prihlásených a mapu trate nájdete na oficiálnej stránke organizátora.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri