Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Stodvadsať vozidiel (zatiaľ) na Dobšinskom kopci 2012

Friday, 13. 07. 2012 - 15:17, Miroslav Majláth   

Stodvadsať vozidiel (zatiaľ) na Dobšinskom kopci 2012

Napriek faktu, že prihlasovanie štartujúcich na Dobšinský kopec 2012 sa zastaví až dnes, presne o polnoci, doposiaľ figuruje v zozname prihlásených stodvadsať jazdcov.


Tibor Szabosi;co8c3858-3.jpg

Prax nás však počas dlhých dvadsaťosem ročníkov pretekov v Dobšinej naučila, že najväčšie esá sa v veľakrát prihlasujú až na poslednú chvíľu a inak tomu určite nebude ani v tom aktuálnom, dvadsiatom deviatom ročníku. Nepredbiehajme však situáciu, veď ak by už aj neprišla jediná prihláška, už v tomto momente je jasné, že Dobšinský kopec je veľkým lákadlom nielen pre domácich jazdcov, či tých z najbližšieho okolia, ale naozaj pre všetkých z celej Európy. Hovorí o tom aj fakt, že medzi prihlásenými figuruje v tomto momente stodvadsať súťažiacich, pochádzajúcich z takmer desiatich rozličných krajín.

Tibor Szabosi;co8c4630-4.jpg

Medzi prihlásenými samozrejme nechýba ani tohtoročná tvár Dobšinského kopca, štvornásobný európsky šampión, Talian Simone Fagioli, či jeho krajania Fausto Bormolini a Renzo Napione. Zo susedných Čiech je v podstate prihlásená kompletná špička a zahanbiť sa nedali ani naši, domáci pretekári, na čele s Martinom Koišom, či Igorom Drotárom, pričom s veľkým prekvapením prichádza Tomáš Kukučka, ktorý bude na Dobšinskom kopci sedlať vozidlo Porsche 911 GT3.

Tibor Szabosi;co8c4952-7.jpg

V tomto momente je navyše už viac menej isté, že na Dobšinskom kopci 2012 budú mať možnosť diváci počas dvoch dní, 21. a 22.júla 2012 sledovať v akcii aj dvadsaťštyri vozidiel zaradených do kategórie E2, čiže takzvaných otvorených vozidiel, ktoré vždy lákali a veríme tomu, že aj v budúcnosti budú lákať na európske kopce veľký počet divákov.

Štefan Gombala;mg-8331.jpg

Dosť však už bolo v tomto momente rečí, počkajme si teraz radšej na to, kto ešte do dnešnej polnoci doplní zoznam prihlásených na Dobšinský kopec 2012.

loga-partnerov-dk-2012-w.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri