Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štefan Rosina medzi najlepšími športovcami Slovenska

Tuesday, 12. 01. 2010 - 21:13, Miroslav Majláth   

Štefan Rosina medzi najlepšími športovcami Slovenska

Predčasný vianočný darček dostal slovenský reprezentant v Porsche Mobil 1 Supercup Štefan Rosina v podobe dvadsiateho ôsmeho miesta v ankete o najlepšieho športovca roku 2010 na Slovensku.

 

rosina-2.jpg

Športovec roka je anketa, na základe ktorej sa na Slovensku každoročne udeľuje najlepšiemu slovenskému športovcovi, respektíve kolektívu. Anketa je vyhlasovaná už šestnásty rok Klubom športových novinárov Slovenského syndikátu novinárov. Športovcom, ale aj kolektívom roka sa stáva človek a tím s najvyšším počtom bodov udelených vyše stovky športových novinárov. Štefan Rosina sa ako jediný automobilový pretekár zaradil medzi vyše päťdesiat jednotlivcov a štrnásť kolektívov, ktorí boli do ankety v roku 2009 navrhnutí.

rosina.jpg

Štefana Rosinu výsledky ankety jednoznačne potešili, „Moja nominácia medzi viacej ako päťdesiatku najlepších zo Slovenska je super. Napriek tomu, že sa mi podarilo v roku 2009 získať tretie miesto v Porsche Mobil1 Supercupe som nepredpokladal, že sa umiestnim tak vysoko medzi nominovanými. Automobilový šport je na Slovensku dosť zaznávaný. Vo svete je to úplne inak, tam je automobilový šport omnoho populárnejší ako u nás doma."


Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri