Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Spustené prihlasovanie na 38. ročník Valašskej zimy

Sunday, 25. 11. 2012 - 09:37, Zdenka Frývaldská   

Spustené prihlasovanie na 38. ročník Valašskej zimy

Vo februári sa uskutoční už 38. ročník motoristickej súťaže Ve stopě Valašské zimy - Memoriál Josefa Sláčíka. Organizátori už zverejnili zvláštne ustanovenia a spustili prihlasovanie.

 

Peter Vranský;zimna-autosou-revuca-228.jpg

Aj keď do štartu ďalšej "stopy" ostávajú ešte viac ako dva mesiace, organizátori nezaháľajú a zverejnili na svoju súťaž zvláštne ustanovenia. Keďže preteky sa každoročne tešia veľkému záujmu, uzávierka prihlášok je stanovená už na 12.12.2012. Po tomto termíne bude prebiehať rozposielanie potvrdenia prihlášok.

Tibor Szabosi;_mg_3280.jpg

Preteky sú definované ako jazda zručnosti so zameraním na bezpečné ovládanie vozidla v sťažených zimných podmienkach a sú určené najmä amatérskym jazdcom. Ku štartu budú pripustené sériovo vyrobené vozidlá, ktoré spĺňajú podmienky cestnej premávky a majú objem do 1800 ccm (diesel do 1900 ccm). Súťažiaci budú rozdelení do troch tried, A pre vozidlá s predným náhonom, B pre vozidlá so zadným náhonom a C pre pohon 4x4.

Tibor Szabosi;co8c0456-1.jpg

Na posádky čaká trať o dĺžke 140 km, z ktorej 40 km tvoria merané úseky. Povrchom by mal byť asfalt pravdepodobne pokrytý snehom. Pneumatiky s hrotmi sú zakázané. Všetky ďalšie informácie je možné nájsť na oficiálnej stránke organizátora súťaže.

Oficiálna stránka

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri