Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sordo: Príchod Raikkonena prospeje celému WRC

Monday, 07. 12. 2009 - 12:30, Lukáš Raník   

Sordo: Príchod Raikkonena prospeje celému WRC

Prestup bývalého majstra sveta F1 Kimiho Raikkonena hodnotí, dá sa povedať, každý kladne. Kimi bol výraznou osobou aj v kolotoči F1 a príchod do WRC určite priláka jeho verných fanúšikov, ktorých má Kimi skutočne po celom svete množstvo.

 free

Ďalším jazdcom, ktorý sa vyjadril na adresu Raikkonenovho prestupu do WRC je továrna dvojka Citroenu Racing, Španiel Dani Sordo. „O Kimim som sa dozvedel v piatok ráno. Quesnel mi povedal, že s Kimim bol v kontakte. Celú kampaň viedol Redbull. Je dobré, že do rally vstupuje tak populárny jazdec F1. Tým sa zaistí publicita rally a malo by to prospieť každému vo WRC. Čím viacej WRC, tým lepšie ," hovorí úvodom Dani.

 free

„Je jasné, že v prvý závodoch bude okolo Kimiho veľký mediálny boom, avšak si myslím, že potom sa situácia upokojí. Bolo by prekvapením, keby sa Kimi držal v čele. Neverím, že sadne do auta a začne hneď vyhrávať. Vo Fínsku ukázal svoju rýchlosť, ale tak rok trvá, než si človek úplne zvykne. Najväčším problémom bude asi rozpis, taktiež znalosť tratí je výhodou," zamýšľa sa Dani.

free

Dani sa nedávno objavil v Paríži, kde si prišiel pozrieť ako pokračuje vývoj na novom modely DS3 WRC, ktorý sa stane nástupcom, tak úspešnej C4 WRC. „Nové auto nevypadá zle. Ešte je ale na ňom veľa práce. Najväčší dojem na mne zanechalo krídlo. DS3 vypadá ako auto na Pikes Peak," dodáva Sordo.

zdroj: autoklub.pl 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri