Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Solberg má istú celú sezónu, Raikkonen 10 podujatí

Monday, 24. 01. 2011 - 22:12, Katarína Ďurecová   

Solberg má istú celú sezónu, Raikkonen 10 podujatí

Olivier Quesnel sa dnes na oficiálnej prezentácii Citroenu DS3 WRC v továrni Citroenu v Satory rozhovoril okrem iného aj o tom, ako to bude so súkromnými jazdcami s DS3 WRC. Ako už je známe, Citroen chce v sezóne 2011 nasadiť 5 DS3 WRC - dve budú mať v dispozícii Sébastienovia Loeb a Ogier v továrnom tíme, ďalšie tri potom Petter Solberg, Kimi Raikkonen a Peter van Merksteijn Jr.

Quesnel dnes potvrdil, že Pettera Solberga by sme mali vidieť na všetkých trinástich podujatiach majstrovstiev sveta, Kimi Raikkonen by mal štartovať na desiatich: „Kimi Raikkonen má zmluvu na desať rally a ak všetko pôjde dobre, možno ich absolvuje aj viac", hovorí Quesnel. Peter van Merksteijn Jr by sa mal ževraj zúčastniť jedenástich podujatí, ale ohľadne neho ešte nebolo nič potvrdené.

Radek Vojtěchovský;img-5748.jpg

Olivier Quesnel okrem iného aj hovoril o ciele Citroenu pre túto sezónu, ktorým je - ako inak - „obhájiť titul medzi konštruktérmi a medzi jazdcami."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri