Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovakia – Baba hlási už 81 prihlásených

Friday, 19. 06. 2015 - 13:31, Miroslav Majláth   

Slovakia – Baba hlási už 81 prihlásených

Do štartu podujatia Slovakia - Baba ostávajú dva týždne. Už dnes však zoznam prihlásených obsahuje osemdesiatosem mien z piatich európskych krajín.


ambrzi.jpg

Podujatie Slovakia - Baba odštartuje už o dva týždne, prihlasovanie súťažiacich je však spustené iba deväť dní. V priebehu nich sa však zoznam prihlásených začal raketovou rýchlosťou zapĺňať. Stalo sa tak aj z dôvodu, že v rámci deviateho kola slovenského šampionátu privítajú preteky automobilov do vrchu na Pezinskej Babe aj rakúske, či bosnianske majstrovstvá, ale aj český seriál Maverick Rescue Euro Cup, ktorý má samostatné prihlasovanie. Samozrejme, popri už spomínaných šampionátoch nesmieme zabudnúť ani na Majstrovstvá Slovenska historických vozidiel, Slovenský kopcový pohár, či Slovenskú trofej v pretekoch pravidelnosti. Z uvedeného je už v tomto momente jasné, že diváci, ktorí v dňoch 4.-5.júla 2015 zavítajú na podujatie Slovakia - Baba 2015 sa majú na čo tešiť. Prihlasovanie súťažiacich totiž ešte stále nie je uzavreté.

www.prihlaska-sams.sk

http://www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-do-zavodu-mrec-pezinska-baba-sk-03-05-7-2015/

slovakia-baba-logo23.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia - Baba 2015

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri