Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Slováci si vyskúšali okruh Yas Marina

Tuesday, 17. 01. 2012 - 12:52, Daniel Mandzi   

Slováci si vyskúšali okruh Yas Marina

Slovenský pretekársky tím ARC Bratislava si predĺžil pobyt v Spojených arabských emirátoch návštevou okruhu Yas Marina v Abú Dhabí. Hlavné mesto SAE sa nachádza asi 120 km od Dubaja,  odkiaľ sa po 24-hodinovke celý tím presunul v pondelok.

p1130090.jpg

Jazdec a majiteľ tímu Miro Konôpka prijal ponuku otestovať so svojim Porsche tamojší  najmodernejší okruh seriálu F1. Jazdu na tejto kvalitnej a zaujímavej trati si pochvaľoval: „ Je to veľmi zaujímavý okruh, aj keď má príliš veľa pomalých zákrut a málo miest na predbiehanie, takže čo sa týka vytrvalostných pretekov, dubajský Autodrome sa mi páči viac. No určite som rád, že som si ho mohol vyskúšať."

p1130252.jpg

Okrem Mira sa po okruhu odviezli aj ďalší dvaja jazdci ímu Andrej Studenič a Miro Horňák.

Andrej Studenič pochválil okruh ako celok: „Páči sa mi zázemie okruhu. Je na vysokej úrovni, no trať ma príliš nenadchla, pretože je príliš pomalá." Miro Horňák neskrýval nadšenie: „Som úplne nadšený a som vďačný Mirovi Konôpkovi, že som sa tu mohol previezť. Pači sa mi zázemie okruhu, je to tu krásne vybudované."

Testovanie sa uskutočnilo podvečer, vyskúšali sme si tak jazdu nielen na dennom svetle, ale zajazdili sme si aj pri večernom osvetlení, pri ktorom sa tu jazdí aj počas Veľkých cien Formuly 1.

Zážitkom pre všetkých členov tímu bolo sa na záver odviezť po trati v civilnom aute.

p1130124.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri