Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Slávna BAJA Espaňa Aragón s česko-slovenskou účasťou!

Wednesday, 15. 07. 2009 - 17:51, Andrej Haverda   

Slávna BAJA Espaňa Aragón s česko-slovenskou účasťou!BAJA Espaňa Aragón – tak znie oficiálny názov tohto, 1247 km dlhého, prestížneho európskeho podniku cross-country, ktorého sa zúčastní český KM Racing Team.


                                                                                                          

V dňoch 23.7. – 26.7.2009 sa v okolí miest Teruel, Huesca a Zaragoza pôjde veľmi zaujímavo obsadený podnik. Za kategóriu motocyklov nemožno nespomenúť Francúza Davida Casteua (KTM 450 EXC), španielskych reprezentantov Jordiho Viladomsa a Gerarda Farresa (obaja na KTM 450 EXC) a tiež Holanďana Henka Knuimana (KTM 530 EXC). Stajňu KM Racing budú reprezentovať David Pabiška a náš Ivan Jakeš (KTM 690). Dušan Randýsek, žiaľ, ešte nedostal povolenie od lekára, aby v priebehu tak náročného preteku zaťažil zranenie, ktoré utrpel v januári tohto roka na Dakare.
                                                                                                      

KM Racing Team bude mať svoje zastúpenie aj v kategórii kamiónov, v ktorej sa predstavia Martin Macík, Josef Kalina a Martin Macík jr. so „špeciálom“ LIAZ 111.154 Dakar. V tejto kategórii bude mať česká posádka zdatných súperov a účastníkov dakarskej rallye, a to predovšetkým v španielskej stajni EPSILON so svojou „jednotkou“ David Oliveras, Josep Capsada a Augustin Campa, štartujúcich s Mercedesom-Benz 1844 AK. Vzhľadom k nedávnemu testovaniu v tuniskej púšti bude pre členov česko-slovenského tímu BAJA Espaňa prvým „ostrým“ testovaním techniky, ktorá prešla množstvom úprav a vylepšení.
                                                                                                    

KM Racing Team odchádza do Španielska 21. júla 2009 tak, aby mal dostatok času na pokojný presun do centra preteku a mal aj možnosť aklimatizovať sa na miestne podmienky.
                                                                                                 

Ciele tímu sú jednoznačne ambiciózne. V triede motocyklov mať obidvoch jazdcov v prvej päťke a Martina Macíka s kamiónom LIAZ do tretieho miesta.

Držme palce!

Zdroj a foto: Martin Pabiška, KM Racing Team







Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri