Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Seat sport Slovakia po Jarnej cene Brna

Tuesday, 27. 04. 2010 - 00:01, T. Szabosi   

Seat sport Slovakia po Jarnej cene Brna

Prvý tohtoročný závod započítavaný seriálu Medzinárodných majstrovstiev ČR a Majstrovstiev SR v závodoch automobilov na okruhoch v triede D4 do 2000ccm začal pre posádku SEAT Sport Slovakia veľmi sľubne. Po piatkovom meranom tréningu sa Michal Matějovský a Vlado Hybáček umiestnili na 1.mieste.

Tibor Szabosi;co8c1247.jpg

Závod začal veľmi dramaticky, mechanici museli tesne pred štartom spraviť drobnú úpravu a Vlado tak nestihol v predpísanom limite vojsť na trať. Musel preto nakoniec štartovať z boxov. Po niekoľkých kolách sa však dostal na vedúcu pozíciu, ktorú odovzdával Michalovi. Ten dokázal prvé miesto udržať aj v druhej polovici trojhodinového vytrvalostného preteku a spolu s Vladom Hybáčkom získali v domácom šampionáte na okruhu v Brne 1.miesto. „ Ku koncu pretekov začali trochu odchádzať pneumatiky a musel som ich viac šetriť. Som skutočne veľmi rád, že sa to podarilo a že nám vstup do domáceho šampionátu takto skvele vyšiel." povedal po skončení sobotňajšieho závodu spokojný Michal Matějovský.

 Tibor Szabosi;co8c0378.jpg

„Ambície pred pretekmi boli tie najvyššie, k čomu nás viedli minuloročné čiastkové úspechy. Sme radi, že poznatky, ktoré sme nadobudli v minulej premierovej sezóne sme dokázali zúročiť. Počas zimnej prestávky sa nám podarilo dostať naše vozidlo SEAT Leon TDI do konkurencie schopného stavu a sme radi, že sme to dokázali už v prvom preteku a to takýmto výrazným spôsobom. Presadiť sa aj v silnej českej konkurencii nie je ľahké a preto nás úspech o to viac teší." dodal Vlado Hybáček.

Seat sport Slovakia



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri