Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

San Martin prevzal individuálne ocenenie Subaru

Saturday, 13. 03. 2010 - 07:30, Rastislav Babuša   

San Martin prevzal individuálne ocenenie Subaru

Uruguajčan Juan San Martin vybojoval celkovo 10. miesto na minulo týždňovom Rally International de Curitiba. Svojím výsledkom si vyslúžil od spoločnosti Subaru v poradí druhé individuálne ocenenie v sezóne.

Prejazd vodným brodom na Rally Curitiba 2010

San Martin bol ôsmym súťažiacim s pohonom všetkých kolies na šotolinových cestách v Brazílii. Za svoj výsledok vďačí vozidlu značky Subaru Impreza WRX.

"Som veľmi potešený, že som súťaž ukončil na tak dobrej pozícii. Samotné podujatie nebolo najľahšie. Rolu zohrávalo aj daždivé počasie, čím sa súťaž stala náročnejšia," prezradil svoje pocity San Martin spoločne s jeho spolujazdcom Martinom Villete-om.

Juan San Martin v plnom nasadení

San Martin sa pripojil svojím ocenením k Olivierovi Burrimu. Burri získal taktiež cenu za svoj výkon na januárovom podujatí na Rally Monte Carlu 2010.

Individuálne ocenenia najvyššie umiestnených jazdcov budú prezentované na každom z 12. kôl seriálu IRC. Subaru chce touto cestou aj naďalej podporiť svojich "zákazníkov" v IRC sezóne 2010.

Zdroj/foto: ircseries.com



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri