Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Poľsko

Rzeznik na Barborke s Citroenom C4 WRC

Saturday, 03. 11. 2012 - 00:50, Zdenka Frývaldská   

Rzeznik na Barborke s Citroenom C4 WRC

Aj v tomto roku bude tzv. rozlúčkovým podujatím s poľskou sezónou v rally, Rajd Barbórka. Na jeho jubilejnom 50. ročníku sa predstaví aj posádka Rzeznik - Mazur, tentoraz s Citroenom C4 WRC.

 

Tibor Szabosi;67c6818.jpg

Tri rýchlostné skúšky zo záverečnou demonštračnou jazdou o celkovej dĺžke 21 meraných kilometrov sú v tomto roku pripravené pre okrúhly 50. ročník známej poľskej Barborky. Každoročne sa na tomto podujatí predstaví špička najmä poľskej rally, ktorá poteší divákov svojou exhibičnou jazdou spojenou s poďakovaním svojim sponzorom i fanúšikom. Jednou zo známych posádok bude dvojica Maciej Rzeznik - Przemyslaw Mazur, ktorá po minuloročnej jazde na Citroene Xsara WRC privezie tento rok Citroen C4 WRC.

Tibor Szabosi;67c6606-1.jpg

Sám spolujazdec sa vyjadril, že táto jazda bude venovaná divákom a nebude sa hľadieť na dosiahnutý čas. Podľa neho je toto vozidlo ako stvorené pre Macieja, pretože len jazdec ako on, ho svojou agresívnou jazdou dokáže skrotiť.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri