Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Rýchlik Mikkelsen nakoniec na Barum Rally piaty

Tuesday, 30. 08. 2011 - 15:22, Katarína Ďurecová   

Rýchlik Mikkelsen nakoniec na Barum Rally piaty

Zmiešané pocity musí mať po Barum Rally Zlín nórsky jazdec v službách Škody UK Andreas Mikkelsen. Mikkelsen síce od začiatku bojoval o víťazstvo, kvôli defektu však stratil zhruba dve minúty a prepadol sa až na miesto šieste. V druhý deň síce vyhral štyri zo šiestich rýchlostných skúšok a bol celkovo najrýchlejší, ale na vyššie ako piate miesto to nestačilo.

„Naše predstavenie bolo výborné. Okej, mali sme trochu smoly, keď sme mali defekt, ale rýchlosť tu bola a keď ideme naplno, tak môžeme bojovať na čele, takže potenciál tu rozhodne je. To, že sme v prvý deň dokázali s Janom Kopeckým bojovať o víťazstvo na jeho domácej rally a v druhý deň sme dokázali vyhrať štyri rýchlostné skúšky, je veľmi pozitívne. Kedysi som sa považoval skôr za jazdca, ktorému sedí viac šotolina, ale o asfalte sa toho veľa učím a najmä po tejto rally sa na asfalte cítim veľmi dobre. Pred nami je niekoľko veľmi dobrých rally a záver sezóny IRC bude určite ešte veľmi zaujímavý", sľubuje Andreas Mikkelsen, ktorý na Barum Rally Zlín napokon stratil na štvrtého, taktiež veľmi dobre idúceho Thierryho Neuvilla len 6,1 sekundy.

Radek Vojtěchovský;img-6517-2.jpg

Ďalším podujatím, na ktorom sa Škoda UK a tým pádom i Andreas Mikkelsen predstaví, je maďarská Mescek Rally, ktorá začína deviateho septembra. Mikkelsen do nej bude vstupovať s 56-timi bodmi ako šiesty jazdec celkového poradia IRC. Na lídra celkového poradia Juha Hänninena stráca bodov 42.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri