Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

RUFA Šport štartuje na Neste Oil Rally Finland

Wednesday, 28. 07. 2010 - 15:24, Miroslav Majláth   

RUFA Šport štartuje na Neste Oil Rally Finland

Slovenský RUFA Šport Team sa v tohtoročnej sezóne zúčastnil na dvoch už ukončených podujatiach Majstrovstvá sveta v rally, v Jordánsku a Portugalsku. Rovnako tomu bude aj na nadchádzajúcom podujatí Neste Oil Rally Finland. Obdobne ako na už spomínaných dvoch podujatia bude slovenský tím v rámci súťaže zaradenej do SWRC reprezentovať švédska posádka Per Gunnar Andersson - Anders Fredriksson, na vozidle Škoda Fabia S2000 zo zlínskeho JM Racingu.

finland-2.jpg

Per Gunnar Andersson debutoval v rally súťažiach v roku 1999. V roku 2004 a 2007 získal titul v rámci seriálu JWRC. V roku 2009 sa umiestnil na druhom mieste v švédskom šampionáte. Aktuálne Per Gunnar Andersson okupuje tretie miesto priebežného hodnotenia medzi jazdcami súťažiacimi v rámci seriálu SWRC.

finland.jpg

Neste Oil Rally Finland štartuje už nadchádzajúci štvrtok super špeciálnou rýchlostnou skúškou a počas piatku a soboty zúčastnené posádky absolvujú viacej ako tisíc tristo kilometrov dlhú trať, v rámci ktorej na nich čaká jedenásť rýchlostných skúšok v celkovej dĺžke tristopäťdesiat kilometrov. Meno víťaznej posádky budeme poznať v sobotu večer pred dvadsiatou hodinou.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri