Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

RUFA Šport odštartovala Rally Jordan

Thursday, 01. 04. 2010 - 10:55, Miroslav Majláth   

RUFA Šport odštartovala Rally Jordan

Dnes odštartovalo tretie podujatie zaradené do seriálu World Rally Championship. Jedným z tímov, ktorý sa tejto súťaže zúčastní je aj slovenský RUFA Šport Team s posádkou Per Gunnar Andersson - Jonas Andersson. Do súťaže vyštartuje posádka s vozidlom Škoda Fabia S2000 v rámci súťaže zaradenej do SWRC. RUFA Šport Team je prvým slovenským tímom ktorý sa zúčastní seriálu SWRC. Po víťazstve v rámci série SWRC na Rally Sweden je Per Gunnar Andersson na druhom mieste priebežného poradia tohto šampionátu.

Tibor Szabosi;1t1u6439.jpg

Pred Jordan Rally nám Per Gunnar povedal:  „Na Rally Jordan sme sa prihlásili na poslednú chvíľu, v pláne bola až súťaž v Portugalsku, ale sme radi že nám bolo umožnené štartovať aj tu. So Škodou Fabia S2000, ale ani iným vozidlom špecifikácie S2000 som ešte nejazdil na šotoline. Tu v Jordánsku som už štartoval s vozidlom WRC v roku 2008, čiže viem do čoho ideme."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri