Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Richard Gonda v hľadáčiku fotoaparátu

Monday, 26. 07. 2010 - 12:38, Miroslav Majláth   

Richard Gonda v hľadáčiku fotoaparátu

Ako sme vás už niekoľkokrát v tohtoročnej sezóne informovali, mladý Banskobystričan Richard Gonda po zisku niekoľkých domácich titulov v minikárach preskočil najskôr v minulom roku do pretekov automobilov do vrchu a v tej tohtoročnej do pretekárskej formule Renault v rámci série North European Cup, ale aj rozbiehajúcej sa série Carpathian Cup.

 Tibor Szabosi;co8c0619-2.jpg

Seriál pretekov má v tohtoročnej sezóne v pláne osem súťažných víkendov a v rámci každého pretekárskeho víkendu je na programe dvojica, na niektorých dokonca trojica pretekov. Samozrejme do nového seriálu Sophidea Racing Team za ktorý Richard štartuje vstupoval s jediným cieľom. Absolvovať celý seriál bez ohľadu na výsledky a naučiť sa o technike ale aj o jednotlivých okruhoch čo možno najviacej. Tomuto bol podriadený aj výber a nákup pretekárskej techniky, ktorou je starší model Formule Renault, ktorý je oproti novším modelom s ktorými jazdí väčšina Richardových súperov podstatne pomalší.

 Copyright free;2010necosch40-21.jpg

Richard má dnes už so svojou formulou Renault za sebou presnú polovicu sezóny, čiže štvoricu pretekárskych víkendov. Už spoznal okruhy Hockenheim, Brno, Poznaň, ale aj Oschersleben. Napriek tomu, že od začiatku sezóny tím Sophidea deklaroval že ide o poznávaciu sezónu bez ohľadu na dosiahnuté výsledky, Richard si napriek neskúsenosti, ale aj neznalosti jednotlivých okruhov na nováčika nevedie zle. V priebežnom poradí hodnotenia seriálu mu patrí siedme miesto s deväťdesiatimi štyrmi bodmi spomedzi trinástky jazdcov. Dnes vám prinášame najnovšiu fotogalériu, ktorá nám obrazom priblíži jednotlivé preteky.

Copyright free;img-6869-2.jpg

Fotogaléria "Polčas sezóny Richarda Gondu"



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri