Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Régis Delahaye a Alex Winocq na Africa Eco Race 2011

Wednesday, 15. 12. 2010 - 19:50, Michal Kostka   

Régis Delahaye a Alex Winocq na Africa Eco Race 2011

Len pred pár dňami potvrdil svoju účasť na Africa Eco Race 2011 jej dvojnásobný víťaz na poste navigátora Arnaud Debron. Teraz sa rady úspešných navigátorov rozrástli o čerstvého držiteľa Svetového pohára Alexandra Winocqa.

Alexandre Winocq je už roky pravou rukou Erica Vigourouxa. Vzájomnú spoluprácu tento rok oslávili ziskom Svetového pohára pre vozy s jednou poháňanou nápravou, keď o tri body porazili neúnavného propagátora triedy 2WD Jean-Louis Schlessera. Dvojnásobný víťaz Dakaru aj Africa Eco Race Schlesser zatiaľ neoznámil meno svojho navigátora. Zaujímavosťou je, že koncom decembra sa postaví proti dvojici ko-pilotov, s ktorými získal svoje dve tohtoročné víťazstvá. Konstantin Žilcov bude navigovať Schlesserovu tímovú dvojku Francoisa Lethiera, Arnaud Debron zas Jean-Noël Juliena.

Eric Vigouroux Racing;

Program tímu EVR sa sústreďuje na stavbu nového vozidla, Alex Winocq tak mohol prijať ponuku Régisa Delahayea na účasť v africkom dobrodružstve. Spolu sa posadia do buggy tímu MD Rallye Sport. Vozidlo s jednou poháňanou nápravou je vybavené osemvalcom Chevrolet s výkonom 380 konských síl. Na tohtoročnej Tuniskej rally s ním Régis Delahaye získal piate miesto v triede 2WD.

MD Rallye Sport;

Régis Delahaye sa na tratiach svetových súťaží neobjavuje často, preferuje africké podujatia. Svoje šťastie zo začiatku skúšal v sedle motocyklu, od roku 2007 dáva prednosť automobilu.

2001 Dakar - nedokončil
2002 Dakar - nedokončil
2003 Dakar - nedokončil
2006 Rallye de Tunisie - 22. miesto
2007 Dakar - 93. miesto
2008 Rallye de Tunisie - nedokončil
2008 Rallye du Maroc - 5. miesto
2009 Dakar - nedokončil
2009 Rallye de Tunisie - nedokončil
2010 Rallye de Tunisie - 13. miesto



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri